EUROLEAGUE

Τιμητική διάκριση από το Υπουργείο Τουρισμού για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πιο κοντά έχει φέρει Ελλάδα και Ισραήλ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, γι' αυτό και τιμήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού και τον γενικό γραμματέα, Δημήτρη Φραγκάκη.

Η θητεία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, κάτι περισσότερο από επιτυχημένη. Η ομάδα παλεύει για να χωρέσει στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, παίζει καλό μπάσκετ παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει και ο Έλληνας τεχνικός έχει "ανοίξει" την μπασκετική αγορά της χώρας καθώς στο Ισραήλ βρίσκονται πλέον τόσο ο Στέφανος Δέδας (Χάποελ Χολόν), όσο και ο Γιάννης Καστρίτης (Χάποελ Τελ Αβίβ).

Γι' αυτό και το Υπουργείο Τουρισμού τίμησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλος, για τη συνεισφορά του στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και για την προώθηση του ελληνικού πνεύματος στο Ισραήλ. Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μάλιστα και μια πλακέτα σε έκθεση που έγινε στη χώρα, από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, Δημήτρη Φραγκάκη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ