EUROLEAGUE

Ανησύχησαν στη Σερβία για σοβαρό τραυματισμό του Μιλουτίνοβ

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σερβική ιστοσελίδα υποστήριξε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ τραυματίστηκε στη μέση, ωστόσο το πρόβλημα αποδείχθηκε επιπόλαιο για τον ψηλό του Ολυμπιακού.

Άκυρος αποδείχθηκε τελικά ο... συναγερμός από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Vesti που ανέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/8) πως ο παίκτης του Ολυμπιακού , Νίκολα Μιλουτίνοβ, τραυματίστηκε στη μέση! Αυτή ήταν η μισή αλήθεια, καθώς οι νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Σέρβος δεν είχε τελικά κάτι ανησυχητικό και ακολούθησε μάλιστα και μέρος της σημερινής προπόνησης.

" Ο ρεπόρτερ μας στο Κοπαόνικ αναφέρει πως ο σέντερ της ομάδας υπέστη τραυματισμό στη μέση. Υπολογίζεται πως θα χρειαστεί έξι εβδομάδες για να αναρώσει, με την αποστολή να αναχωρεί για την Κίνα στις 20 Αυγούστου. Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και όλοι ελπίζουν πως θα είναι τελικά έτοιμος για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 31 Αυγούστου. Ο ψηλός του Ολυμπιακού έφτασε στην προετοιμασία μετά από μια σπουδαία σεζόν με την ελληνική ομάδα, ενώ με τον Γιόκιτς, τον Μαριάνοβιτς και τον Ραντούλιτσα δημιουργεί την πιο δυνατή φροντ λάιν στον κόσμο" αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Vesti , με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ενημερώνονται πάντως άμεσα για τις νεότερες εξελίξεις και να ξεφυσούν ανακουφισμένοι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μιλουτίνοβ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν γνωρίζοντας πως το καλοκαίρι του 2020 ο Σέρβος αθλητής θα είναι ίσως ο πιο περιζήτησος σέντερ στην Ευρώπη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ