EUROLEAGUE

Διαμαντόπουλος: Τα δεδομένα για Κεμζούρα

Διαμαντόπουλος: Τα δεδομένα για Κεμζούρα
EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 τον προβληματισμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον Κεστούτις Κεμζούρα, παρουσιάζοντας τις τρεις επιλογές που έχουν πλέον οι "ερυθρόλευκοι"

Στον Ολυμπιακό το κλίμα έχει βαρύνει για τον Κεστούτις Κεμζούρα, με τους "ερυθρόλευκους" να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την περίπτωση του Λιθουανού τεχνικού. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 τα δεδομένα που ισχύουν για το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πλέον τρεις διαφορετικές επιλογές μπροστά τους με το βλέμμα στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελής Διαμαντόπουλος:

"Ο Κεμζούρα είναι ο προπονητής και δεν έχει αποδοκιμαστεί. Μπράβο στον κόσμο, που καταλαβαίνει. Ο άνθρωπος ανέλαβε το χάλι που είχε δημιουργήσει ο στενός του συνεργάτης (Μπλατ). Το συνέχισε, άλλαξε κάποια πράγματα. Επειδή είναι πολύ εύκολο σε αυτές τις περιπτώσεις να γίνονται μυστήριες, άδικες υπεραναλύσεις, να πούμε ότι τον Κεμζούρα τον ήθελαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, δεν ήταν επιλογή των Αγγελόπουλων".

Ακολούθως ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 τόνισε: " Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει όντως, έντονος προβληματισμός. Την ώρα που υπάρχει περίπου ένα τρίμηνο μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όσα μαγικά και αν γίνουν, η ομάδα δεν θα κλέψει με μαγικό τρόπο την 8η θέση. Εδώ όμως θα πρέπει και όσοι προβληματίζονται και πιθανολογούν, να βάλουν κάποια δεδομένα κάτω. Δεν υπάρχουν προπονητές. Δεύτερον, θα σπεύσει κάποιος και θα γράψει κάποια ονόματα. Αυτά τα ονόματα όμως έχουν όρεξη να αναλάβουν τον Ολυμπιακό;

Δεν είναι όπως το ποδόσφαιρο. Αν καταφέρουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να πείσουν έναν προπονητή να αναλάβει τώρα, θα πρέπει αυτός να αναλάβει και του χρόνου. Εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα και ισχύει το εξής:

Είτε θα βρεθεί προπονητής που θα πειστεί από τους Αγγελόπουλους ότι θα βγάλει την χρονιά όπως την βγάλει και μετά θα έχει εν λευκώ την ομάδα, είτε οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι θα μπουν σε μία αναγκαστική διαδικασία ριψοκίνδυνης αναζήτησης ανθρώπου, μόνο και μόνο για να μην βλέπουν αυτό που βλέπουν τώρα. Η τρίτη επιλογή είναι να συνεχίσει ο Κεμζούρα και να τελειώσει το ποτήρι με το κώνειο.

Ταυτόχρονα υπάρχει ένας προπονητής που ίσως είναι ελεύθερος και δεν θέλει να μπλέξει καθόλου με αυτόν τον Ολυμπιακό ή κάποιος προπονητής που να είναι σε ομάδα και να συμφωνήσει - χωρίς τυμπανοκρουσίες - να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του και ταυτόχρονα να κάνει δουλειές με ατζέντηδες και παίκτες, ετοιμάζοντας την ομάδα για τη νέα χρονιά".

Κλείνοντας, ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε: " Δεν είναι οι κακοί Αγγελόπουλου και οι καλοί παίκτες, ούτε οι κακοί παίκτες που τρώνε προπονητές. Έτσι είναι μία ομάδα.

Δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Κανένα DNA. Ξεχάστε τα αυτά, έχουν χαθεί. Δεν είναι καλά φτιαγμένη η ομάδα. Τα έκανε σαλάτα πέρυσι ο Μπλατ. Το λάθος των Αγγελόπουλων δεν είναι ότι πήραν προπονητή που δεν ταίριαζε στην ομάδα. Το λάθος τους ήταν ότι το καλοκαίρι έπρεπε να είχαν χωρίσει με αυτό τον άνθρωπο. Αντί όμως να κάνουν αυτό, τον προβάλανε. Δεν αλλάζουν όμως αυτά. Όσο καλός και να είσαι στην επικοινωνία, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί απέτυχε ο Ολυμπιακός.

Μπράβο στους φίλους του Ολυμπιακού για την αντοχή τους, που δεν έχουν πει κουβέντα αγανάκτησης με αυτά που έχουν γίνει. Σέβονται όμως την κατάσταση, τα 150 εκατομμύρια που έχουν βάλει οι Αγγελόπουλοι, σέβονται τους παίκτες που έχουν δώσει τόσες χαρές. Αφού ο κόσμος, λοιπόν, έδειξε τέτοιο σεβασμό, ήρθε η ώρα ο ίδιος ο οργανισμός να ανταποδώσει τον σεβασμό, φτιάχνοντας κάτι καλύτερο για την επόμενη χρονιά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ