EUROLEAGUE

EuroLeague: Κορυφαία φάση της 10ετίας το "πεταχτάρι" του Πρίντεζη στον Τελικό του 2012

EuroLeague: Κορυφαία φάση της 10ετίας το "πεταχτάρι" του Πρίντεζη στον Τελικό του 2012
EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι το νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη με το θρυλικό "πεταχτάρι στον Τελικό με την ΤΣΣΚΑ το 2012 ψηφίστηκε από τον κόσμο ως η κορυφαία φάση της δεκαετίας 2010-20 στην διοργάνωση.

Είναι το καλάθι που έχει σημαδέψει την EuroLeague όσο κανένα άλλο. Το νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ που έδωσε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό το 2012 έχει μείνει στην ιστορία. Και πλέον θεωρείται και επίσημα η κορυφαία φάση της δεκαετίας 2010/20 της EuroLeague, όπως ψηφίστηκε από τον κόσμο.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωση ότι έπειτα από ψηφοφορία ανάμεσα στους φιλάθλους που κράτησε σχεδόν δύο μήνες και περιελάμβανε συνολικά 100 φάσεις, το "πεταχτάρι" του υπαρχηγού του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρωτιά, σε ένα μάλλον αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Το καλάθι του Πρίντεζη συγκέντρωσε μάλιστα το 60.5% των προτιμήσεων του κοινού, με μία φάση του Δημήτρη Διαμαντίδη κόντρα στην Ρεάλ να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της ψηφοφορίας και το νικητήριο καλάθι του Ταϊρίς Ράις στον Τελικό του 2014 να βρίσκεται στη τρίτη θέση.

Δείτε το post της EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ