EUROLEAGUE

Γουέμπερ: "Φέρνω πάθος κι ενέργεια"

Γουέμπερ: "Φέρνω πάθος κι ενέργεια"

Ο Μπριάντε Γουέμπερ πάτησε στην Ελλάδα και λίγα λεπτά μετά την άφιξή του εξέφρασε την χαρά του για του για νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ από το μεσημέρι της Παρασκευής (8/2) βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού . Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ πήρε το χρίσμα από τον Ντέιβιντ Μπλατ για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των ερυθρολεύκων και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που γράφει στο βιβλίο της καριέρας του.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και αρχικά ρωτήθηκε για τις προσδοκίες του: " Έίμαι χαρούμενος. Ήρθα για να παίξω μπάσκετ. Αυτό που μου αρέσει Δεν έχω προσδοκίες. Αγαπώ το μπάσκετ. Είτε στις ΗΠΑ, είτε στην Ευρώπη είναι ίδιο".

Επίσης, ανέφερε πως " το πιο δύσκολο στις ΗΠΑ είναι η ψυχολογία. Όσα έμαθα εκεί και στο πανεπιστήμιο μπορούν να βοηθήσουν και την ομάδα. Mπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω διαφορετικά πράγματα. Μίλησα πριν από μια εβδομάδα με τον κόουτς Μπλατ, αλλά και πριν από λίγο μαζί του".

Όσον αφορά για το τι ξέρει για τη νέα του ομάδα, είπε: " Ξέρω μερικούς Αμερικανούς παίκτες. Είμαι εδώ για να παίξω και θα δούμε τι μπορώ να κάνω".Τέλος, ρωτήθηκε για το τι να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον ίδιο: "Πάθος κι ενέργεια. Παίζω με πολλή ενέργεια και πάντα χαμογελάω. Θα με βλέπουν πάντα χαμογελαστό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ