EUROLEAGUE

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Τότεναμ και το τρολάρισμα της Euroleague

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Τότεναμ και το τρολάρισμα της Euroleague

Η Τότεναμ έκανε λάθος και τάγκαρε τον μπασκετικό Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης", με την ΚΑΕ να απαντά μέσω twitter στους Λονδρέζους και την Euroleague να... αναρωτιέται. Τρολάρισμα και από τον Μπράντον Πολ.

Δεν πέρασε απαρατήρητο το λάθος της Τότεναμ στο twitter. Οι υπεύθυνοι των social media της αγγλικής ομάδας έκαναν "τιτίβισμα" για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δίνοντας κάποια στοιχεία, όπως συνηθίζουν πριν από τα παιχνίδια, όμως έκαναν γκάφα, αφού τάγκαραν τον μπασκετικό Ολυμπιακό και όχι τον ποδοσφαιρικό.

Δεν έχασαν την ευκαιρία οι άνθρωποι του Olympiacos BC να δώσουν την δική τους απάντηση στην Τότεναμ: " Γεια σας παιδιά της Τότεναμ. Στην πραγματικότητα, ο αντίπαλός σας είναι ο Ολυμπιακός FC! Αλλά είναι ΟΚ, είμαστε Ολυμπιακός και ως μπασκετικό τμήμα θα είμαστε σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να υποστηρίξουμε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα! Πάμε Ολυμπιακέ".

Όσο για τη Euroleague, αναρωτήθηκε με προφανή διάθεση για τρολάρισμα: "Έχουμε και νέα προσθήκη στη Euroleague, Τότεναμ;".

Ο Μπράντον Πολ επίσης είχε διάθεση για πλάκα: "Αν παίζω απόψε ποδοσφαιρικό ματς, τότε έχουμε πρόβλημα. Νομίζω ότι μείνω έξω και θα καθίσω και θα το δω από τη θέση μου στην κερκίδα".





TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ