EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Ο στόχος μας είναι ακόμη να μπούμε στα playoffs"

EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απογοητευμένος ο Κεστούτις Κεμζούρα, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και εξήγησε ότι ο στόχος παραμένει η είσοδος στην οκτάδα.

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας συντριβή για τον Ολυμπιακό , δεύτερη σεζόν απογοητευτική εμφάνιση για την ομάδα του Πειραια που μετά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είδε και την Αναντολού Εφές να κάνει ό,τι ήθελε στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Δεν είχε πολλά να πει ο Κεστούτις Κεμζούρα στη συνέντευξη Τύπου, τι να πει όταν οι ερυθρόλευκοι χάνουν ξανά με τόσο μεγάλη διαφορά και έχουν και τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά με τη Ζάλγκιρις Κάουνας. Και όμως, λίγο πριν από το τέλος των δηλώσεών του υποστήριξε ότι ο στόχος δεν αλλάζει και αυτός ο στόχος είναι η οκτάδα που οδηγεί στα playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεστούτις Κεμζούρα:

" Συγχαρητήρια στην Αναντολού Εφές, έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δεν μας άφησε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Δεν είχαμε εύκολες πάσες απέναντί τους. Δεν μας άφησαν να βγάλουμε όσα είχαμε σχεδιάσει, ειδικά στο δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε πολλά λέι-απ, από τα οποία σκόραραν επίσης πολλούς πόντους. Και πάλι, δεν κάναμε όσα είχαμε πει ότι έπρεπε να κάνουμε, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε να παλέψουμε.

Το θετικό είναι ότι στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, μειώσαμε στους έξι πόντους, όμως τα λάθη μας τους έδωσαν την ευκαιρία να μεγαλώσουν ξανά τη διαφορά. Ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν πέτυχαν πολλούς πόντους, αλλά δημιούργησαν κιόλας. Η Αναντολού Εφές είναι ομάδα με πολύ ταλέντο. Κερδίσαμε δύο δεκάλεπτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, δεν κερδίζεις έτσι ένα ματς. Κάναμε αλλαγές, όμως οι νέοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι να μπουν στην ομάδα. Ο Ρότσεστι μπορούσε να μας βοηθήσει στην επίθεση, αλλά θα είχαμε πρόβλημα στην άμυνα.

Μας απογοητεύουν αυτές οι εμφανίσεις, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα. Ακόμη και τώρα θέλουμε να βρεθούμε στην οκτάδα και τα playoffs, αυτός είναι ο στόχος μας. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος που θέσαμε με τη διοίκηση. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ