EUROLEAGUE

Κουζμίνσκας: Το DNP δείχνει αποχώρηση του Λιθουανού

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θέμα χρόνου θεωρείται η αποχώρηση των Μιντάουγκας Κουζμίνσκας - Γουέιντ Μπάλντγουϊν από τον Ολυμπιακό. Δεν χρησιμοποιήθηκε απέναντι στην Αναντολού Εφές ο Λιθουανός.

Δεν "έδεσε" ποτέ με το σύνολο, δεν προσαρμόστηκε στην ελληνική πραγματικότητα και πλέον μοιάζει οριστικά εκτός σχεδίων. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Κεστούτις Κεμζούρα στον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και πλέον αυτό που ακουγόταν αρχικά ως φήμη και ήταν όντως σκέψη των ερυθρόλευκων, μοιάζει με θέμα χρόνου.

Ο έμπειρος Λιθουανός φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τον -συμπατριώτη του- Κεστούτις Κεμζούρα, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριερας του. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θα πρέπει όμως να "απορροφήσουν" και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Μία από αυτές τις ομάδες συμμετέχει στο EuroCup και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και κάποια έκπληξη.

Η Κουζμίνσκας δεν θα είναι, πάντως, ο μόνος που θα αποχαιρετήσει καθώς στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Γουέιντ Μπάλντγουϊν που επίσης δεν υπολογίζεται, αλλά έχει αρκετά "βαρύ" συμβόλαιο. Και οι δύο θα ακολουθήσουν το μονοπάτι που περπάτησε ο Ίθαν Χαπ, ο οποίος θα ολοκληρωσει τη χρονιά στην Ιταλία με τη φανέλα της Βανόλι Κρεμόνα. Όσο για πιθανή προσθήκη; Σε αυτή τουλαχιστον τη φάση, δεν φαίνεται πιθανή.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ