EUROLEAGUE

Με... δυόμιση βοηθητικούς ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σαρικόπουλος και Τσάπμαν συμμετέχουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο και παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στην Α2.

Η... επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) στο ΣΕΦ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τον Βασίλη Σπανούλη να δίνουν το σύνθημα για την επιστροφή της ομάδας στην ελίτ της Ευρώπης.

Από την προετοιμασία λείπουν οι διεθνείς Αντώνης Κόνιαρης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Νίκολα Μιλουτίνοβ, που μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ελλάδα, τη Λιθουανία και τη Σερβία, με ερυθρόλευκα όμως γυμνάζονται δύο παίκτες που θα βοηθήσουν ώστε να "βγαίνει" το πρόγραμμα χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Ο λόγος για τον Ζήση Σαρικόπουλο που μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την Τσμόκι Μινσκ στη VTB League ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον Κλιντ Τσάπμαν, τον Αμερικανό ψηλό που βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στην Ελλάδα για να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να βάλει το λιθαράκι του στο διάστημα που θα λείπουν οι διεθνείς.

Στις προπονήσεις θα είναι για αρκετές ημέρες και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που θα παίξει με τη μορφή δανεισμού στον νεοφώτιστο στην Basket League Ιωνικό Νικαίας, αλλά και κάποιοι παίκτες από την ομάδα που θα συμμετάσχει στην Α2 (Νοέας, Κολοβέρος, Ποκουσέβσκι, Χρηστίδης).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ