ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλουτίνοβ: "Τα πάντα για τον Ολυμπιακό"

Μιλουτίνοβ: "Τα πάντα για τον Ολυμπιακό"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έκανε θραύση απέναντι στην Μπασκόνια και έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά ο ίδιος δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση.

Ο Ολυμπιακός με οδηγό τον Νίκολα Μιλουτίνοβ πέρασε από την Βιτόρια επικρατώντας της Μπασκόνια , αλλά ο MVP της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της της EuroLeague δεν θέλησε να πει πολλά για την προσωπική του απόδοση.

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στην Βιτόρια και είναι μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνω το καλύτερο όχι μόνο σκοράροντα, αλλά και στην άμυνα", δήλωσε αρχικά ο 24χρονος Σέρβος σέντερ στην κάμερα της Nova, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πού εξηγείται το καλό ξεκίνημα της ομάδας του παρά τις αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ".

"Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Δουλέψαμε πάρα πολύ και φαίνονται ήδη τα αποτελέσματα. Θα βελτιωθούμε και άλλο".

Τέλος, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ανέφερε πως "σίγουρα θέλουμε να αγωνιστούμε ξανά εδώ (σ.σ. στο Final Four), αλλά έχουμε καιρό για αυτό".

Ο Σέρβος σέντερ εν συνεχεία τέθηκε στην διάθεση των όλων των εκπροσώπων του Τύπου και δήλωσε πως "πιστεύαμε στη νίκη. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και δουλεύουμε σκληρά. Τα πήγαμε εξαιρετικά στην προετοιμασία. Σε κάθε αγώνα βγαίνουμε έτοιμοι. Έχουμε κάνει δύο εξαιρετικά παιχνίδια εκτός έδρας στην EuroLeague κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι”.

Σε ερώτηση για τη συνεργασία με τον Σπανούλη και αν ήταν "κλειδί" για την επικράτηση ο Σέρβος σέντερ ήταν ξεκάθαρος: "Σίγουρα ήταν “κλειδί”! Είναι εξαιρετικός παίκτης και είναι εύκολο να παίζεις μαζί του. Γνωρίζει πότε θα κάνει την πάσα και πρέπει να τον παρακολουθώ. Όλοι όμως, ήταν εξαιρετικοί. Παίζουμε καλό και σωστό μπάσκετ. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Για τη διαφορά που μειώθηκε στα τελευταία λεπτά σχολίασε: "Παίζαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Η Μπασκόνια είναι δυνατή ομάδα, δε τα παράτησε ποτέ αλλά στο τέλος βρήκαμε τις φάσεις που μας έδωσαν τη νίκη".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ