ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Σβέτισλαβ Πέσιτς εναντίον... Α1

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος τα έβαλε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, μία μέρα πριν η Μπαρτσελόνα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19.

Πριν από μερικές εβδομάδες σχολίαζε το επίπεδο του λιθουανικού πρωταθλήματος, για να του απαντήσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πως θα προτιμούσε να έχει τη... Φουενλαμπράδα εντός των συνόρων. Αυτή τη φορά, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τα έβαλε με τη Basket League, μία μέρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19.

" Η λίγκα τους επιτρέπει να προετοιμάζονται για τη EuroLeague. Αυτό ισχύει για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, έπαιξε το Σάββατο με τον Κολοσσό Ρόδου, μία από τις χειρότερες ομάδες της βαθμολογίας. Ο Σπανούλης κι ο Πρίντεζης ξεκουράστηκαν, σε αντίθεση με εμάς που δεν έχουμε αυτό το περιθώριο καθώς δώσαμε ένα ματς μεγάλης έντασης. Το δικό τους πρωτάθλημα είναι για εκείνους κάτι σαν... πολυτέλεια" υποστήριξε ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός, ο οποίος ηττήθηκε την Κυριακή εκτός έδρας από την Ουνικάχα Μάλαγα (78-73) των Μπράιαν Ρόμπερτς, Κάιλ Γουίλτζερ, Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Σύμφωνα με τον Πέσιτς, η Μπαρτσελόνα " δεν πρέπει να προβληματίζεται από την επίθεσή, καθώς εκεί μπορούμε να βελτιωθούμε. Το θέμα είναι η άμυνα και το ριμπάουντ. Αυτό που με νοιάζει είναι να σταματήσουμε τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, για να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ