EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Η έντονη επιθυμία θα επικρατήσει της αποχής"

 EUROLEAGUE / MEDIA DAY ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / MEDIA DAY ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο περιθώριο της καθιερωμένης ετήσιας σύσκεψης των προπονητών της EuroLeague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες και την επιστροφή στην δράση.

Ο κορονοϊός άλλαξε τα δεδομένα για όλους, με τη σεζόν στην EuroLeague να διακόπτεται τον Μάρτιο και την επιστροφή στην δράση να μετατίθεται για την 1η Οκτωβρίου 2020. Η πανδημία διαμόρφωσε μια νέα κατάσταση, ακόμη και για τις συσκέψεις μεταξύ των εμπλεκομένων, με την καθιερωμένη ετήσια σύσκεψη των προπονητών να γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σε αυτή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το πώς πέρασε ο καιρός της καραντίνας και οι πρώτες εβδομάδες μετά από αυτή, ενώ τόνισε ότι η επιθυμία όλων για επιστροφή στην δράση είναι τόσο έντονη, που ξεπερνάει την αποχή.

"Ήταν μία περίεργη κατάσταση για όλους. Θέλαμε να συνεχίσουμε κάτι πολύ όμορφο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Μου έλειψε το μπάσκετ, μου έλειψε η προπονητική παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ωραίο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Είμαστε κάπως τυχεροί στον Ολυμπιακό γιατί είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία μικρή προετοιμασία. Είχαμε επτά - οκτώ Έλληνες παίκτες και παράλληλα μέσω βίντεο δίναμε το πρόγραμμα και στους ξένους μας. Σε ένα μήνα από τώρα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο γιατί για έξι μήνες ουσιαστικά δεν κάναμε κάτι, αλλά υπάρχει έντονη επιθυμία και θα επικρατήσει της αποχής" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ