EUROLEAGUE

Απολαυστικός Μπλατ για Σφαιρόπουλο, Νίκολας Κέιτζ και Τζον Τραβόλτα

Απολαυστικός Μπλατ για Σφαιρόπουλο, Νίκολας Κέιτζ και Τζον Τραβόλτα

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για τη "μονομαχία" του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και χρησιμοποίησε ένα για παράδειγμα τη ταινία "Face Off". Τι είπε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Ισραήλ μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/2, 21:05, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ ρωτήθηκε και για τη... μονομαχία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

"Προφανώς είναι ένα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι τον τελευταίο καιρό είναι πολύ βελτιωμένη και παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην αρχική του τοποθέτηση στην κάμερα της Nova.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού εν συνεχεία κλήθηκε να αναφερθεί στη μονομαχία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ ρωτήθηκε επίσης αν η συγκεκριμένη κατάσταση τού θυμίζει την ταινία "Face off". "Έχω δει την ταινία. Είναι μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Μου έχουν πει ότι μοιάζω στον Νίκολας Κέιτζ, αλλά θα προτιμούσα να μοιάζω με τον Τραβόλτα. Αυτά, όμως, δεν έχουν σημασία, όπως σημασία δεν έχει το ότι θα αντιμετωπίσω τον Σφαιρόπουλο. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι και αυτό σκέφτομαι", δήλωσε πριν αναφερθεί στην κατάσταση των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κώστα Παπανικολάου:

"Ελπίζω πως θα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν".

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για τον Μπριάντε Γουέμπερ: "Αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έπειτα από αυτό θα μπορώ να σας μιλήσω για τον νέο παίκτη με ευχαρίστηση".

"Ευελπιστώ να είμαι στο 100%"

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του δήλωσε: " Το επίπεδο στην EuroLeague είναι πολύ υψηλό για να υπάρχουν μυστικά. Ξέρουμε πώς παίζει π.χ. ο Ομπράντοβιτς και ο Λάσο. Τι να κρύψουν; Βέβαια ο Σφαιρόπουλος ήταν στην καθημερινότητα μας αρκετά χρόνια και ξέρει καλά κάποια πράγματα. Ο καθένας κοιτάει την δουλειά του και την ομάδα του και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του".

Όσον αφορά την κατάστασή του είπε: "Καλά είμαι αλλά με μία προπόνηση βέβαια. Νιώθω καλά, δεν πονάω και και ευελπιστώ πως θα είμαι στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα".

Επίσης, ο διεθνής φόργουορντ παρατήρησε πως "αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Μπασκόνια στη Βιτόρια, η Μακάμπι είναι σε πολύ ανοδική πορεία. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει βάλει τη δική του πινελιά. Γνωρίζοντας τον Σφαιρόπουλο και το πώς αντιδρά έπειτα από ήττες, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για το παιχνίδι. Θα είναι σκληρό παιχνίδι και πρέπει να ανταποδώσουμε την σκληράδα τους σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Πρέπει να είμαστε 100% για να ανταποκριθούμε σε κάθε κατάσταση".

Για τη συνέχειας της EuroLeague, είπε: "Ξεκινά το τελευταίο σπριντ. Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ. Άλλες χρονιές οι πρώτες θέσεις είχαν κλειδώσει. Τώρα από την 4η έως την 8η θέση όλα είναι ρευστά. Με δύο ήττες μπορείς να βγεις εκτός των playoffs. Αυτό δείχνει πολλά για το επίπεδο της EuroLeagaue. Το τελευταίο σπριντ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι την κανονική περίοδο, να μπούμε στα playoffs και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε".

Για τον Μπριάντε Γουέμπερ, ανέφερε: "Τώρα έχουμε το ματς όπως είπε και ο κόουτς, που είναι πολύ κρίσιμο κι αυτό μα ενδιαφέρει. Να έρθει το παιδί, είναι ευπρόσδεκτος να μας βοηθήσει, να δέσει και να συνεχίσουμε δυναμικά για το καλό της ομάδας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ