ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Για αυτό δεν έβαλα τον Σπανούλη"

Μπλατ: "Για αυτό δεν έβαλα τον Σπανούλη"

Ο Ντείβιντ Μπλατ εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Σπανούλη στο τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague ηττήθηκε στο νήμα από την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι , ενώ μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να μην χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Σπανούλη στα τελευταία 4:20 της αναμέτρησης.

"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Αυτά τα ματς πολλές φορές κρίνονται σε μία φάση, η Φενέρ έβαλε έναν παραπάνω πόντο και νίκησε. Τα μικρά πράγματα έκαναν την διαφορά. Η σεζόν είναι μεγάλη. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη που κάνουμε στα μικρα πράγματα ,να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να γίνουμε πιο δυνατοί, όπως πιστεύω πως θα συμβεί", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Σπανούλη στο φινάλε της αναμέτρησης:

"Ήταν απόφασή μου. Ήταν λόγω των ματς απ. Πιστεύα πως τα ματς απ που είχαμε - ειδικά στην άμυνα - ήταν καλά και με αυτήν την απόφαση πορευτήκαμε".

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για το γεγονός πως η ομάδα του κατά την διάρκεια των αγώνων χάνει τις διαφορές που αποκτά: "Προφανώς αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει να δούμε αυτό το θέμα και το πώς θα κρατάμε τις διαφορές που παίρνουμε μέσα στον αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ