ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ για Μπουντούτσνοστ: "Ρωτήστε τον Ιτούδη..."

Μπλατ για Μπουντούτσνοστ: "Ρωτήστε τον Ιτούδη..."

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σημείωσε τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με ην Μπουντούντσνοστ (30/11, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί απέναντι στην Μπουντούτσνοστ (30/11, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν στέκεται στα προγνωστικά. Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής μάλιστα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οου παραχώρησε για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague, σημείωσε την... επικινδυνότητα της Μπουντούτσνοστ με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για όσους υποστηρίζουν πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό λόγω του ρεκόρ (2-7) της Μπουντούτσνοστ και ήταν ξεκάθαρος. "Θα τους πρότεινα να ρωτήσουν τον κόουτς Ιτούδη ή να ρωτήσουν στην Μπασκόνια. Θα τους έλεγαν πως πρέπει να προσεγγίσουμε προσεκτικά αυτή την αναμέτρηση", τόνισε ο έμπειρος κόουτς υπενθυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις νίκες της Μπουντούτσνοστ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπασκόνια.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ