ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέιβιντ Μπλατ: "Πάντα σε εγρήγορση, δεν υπάρχει κάτι νεότερο για μεταγραφή"

Ντέιβιντ Μπλατ: "Πάντα σε εγρήγορση, δεν υπάρχει κάτι νεότερο για μεταγραφή"
EUROKINISSI

O Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (13/12, 18.45, LIVE Blog από το Sport24.gr), αλλά και για το ζήτημα της απόκτησης ενός ακόμα γκαρντ από την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague υποδέχεται την Αναντολού Εφές (13/12, 18.45, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Ντέιβιντ Μπλατ σημείωσε την δυναμικότητα της τουρκικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του.

" Είμαστε πάντα σε εγρήγορση και ενημερωνόμαστε για το τι γίνεται στην αγορά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο", ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο έμπειρος κόουτς, ενώ νωρίτερα είχε πει:" Μέχρι στιγμής η Εφές έχει δείξει την ποιότητά της. Έχει μεγάλο ρόστερ, καλό προπονητή και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Έχουμε, όμως, κι εμείς ποιότητα και πρέπει να την βγάλουμε στο γήπεδο. Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους και με τον ενθουσιασμό τους να παίξουμε στο καλύτερο επίπεδο για να πάρουμε τη νίκη".
Σχετικά με το αν η άμυνα θα είναι το "κλειδί" της αναμέτρησης, δήλωσε: "Όπως είπα η Εφές έχει μεγάλο και ταλαντούχο ρόστερ με πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Είναι μία πρόκληση για εμάς. Πρέπει να παίξουμε άμυνα ως ομάδα για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε".
Επίσης, μεταφέρθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ μία δήλωση του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για να κατακτήσει την EuroLeague: "Πότε το είπε αυτό; Είναι ένας έξυπνος προπονητής. Όπως πάντα λέει ενδιαφέροντα πράγματα. Αν το πιστεύει αυτό, είμαι χαρούμενος".
Για το αν το παιχνίδι κόντρα στην Εφές είναι καθοριστικό για το πλεονέκτημα έδρας, τόνισε: " Είναι δύσκολο να μιλήσουμε τόσο νωρίς για αυτό. Θέλω να μιλήσω ειλικρινά, οπότε θα πω ότι κάθε νίκη σε φέρνει πιο κοντά στο πλεονέκτημα".
Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο "λευκό" απουσιολόγιο της ομάδας του: "Είναι η πρώτη φορά που σε αγώνα της Euroleague θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας οπότε αυτό είναι κάτι πολύ θετικό και ελπίζω να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας".
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, όπως και ο προπονητής του, στάθηκε στην δυναμικότητα της Αναντολού Εφές και στην πολύ καλή άμυνα που πρέπει να παίξει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη. "Η Αναντολού Εφές είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει πολύ καλά φέτος, είναι πολύ καλή στην επίθεση και πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα, σουτάρουν, έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες και πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Το κλειδί θα είναι είναι η άμυνα", είπε αρχικά και στην συνέχεια ρωτήθηκε για την... αεροπορία της Αναντολού Εφές: "Ο Ντάνστον είναι πολύ καλός, έχουν καλούς παίκτες, οπότε το έργο μου θα είναι δύσκολο".
Τέλος, ο 24χρονος Σέρβος σέντερ ανέφερε: "Ελπίζω να έρθουν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν για να πάρουμε τη νίκη".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ