EUROLEAGUE

Ο Κώστας Σλούκας στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή ανακοινώθηκε

Ο Κώστας Σλούκας στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή ανακοινώθηκε

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Σλούκας, με τους ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ, ο οποίος θα φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας έπειτα από την αποχώρησή του το 2015.

Μία πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Sport24.gr, το οποίο είχε καταγράψει στις 4 Ιουνίου τη συνάντηση και τη συμφωνία του παίκτη (ήταν μαζί με τον εκπρόσωπό του) με τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, λίγες μέρες μετά από την πρώτη σας ενημέρωση για μια υπόθεση που είχε ήδη μπει σε καλό δρόμο.

Ο Κώστας Σλούκας (1.90) αποχώρησε από την Φενέρμπαχτσε έπειτα από πέντε χρόνια και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr με ρεπορτάζ του Στέφανου Μακρή, ο 30χρονος γκαρντ είχε "κλείσει" στον Ολυμπιακό εδώ και πάνω από ένα μήνα (από τις 4 Ιουνίου), περιμένοντας έκτοτε να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στην πενταετία που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ο Κώστας Σλούκας άφησε το... σημάδι του, βοήθησε σημαντικά τη Φενέρμπαχτσε να κατακτήσει την EuroLeague για πρώτη φορά στην ιστορία της (το 2017) και -με την εν γένει παρουσία του σε αυτή- εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα της. Από χρόνο σε χρόνο ανέβαζε τόσο την απόδοσή του όσο και τα νούμερά του, φτάνοντας φέτος να έχει 11.6 πόντους (με 42.2% στα τρίποντα), 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ ανά αγώνα στην EuroLeague.

Η απόκτησή του αλλάζει πλέον επίπεδο την περιφέρεια του Ολυμπιακού, στην οποία θα συνυπάρξει, όπως στην πρώτη θητεία του, με τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κώστα Παπανικολάου.

Δείτε σε VIDEO τις 5 καλύτερες στιγμές του από την σεζόν 2018/19, όταν συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague:

To VIDEO της EuroLeague με την επίδραση που έχει στο παιχνίδι ο Σλούκας χάρη στην ικανότητά του στην δημιουργία και την εκτέλεση:

* Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Τσαρλς Τζέκινς, Άαρον Χάρισον, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λιβιό Ζαν - Σαρλ, Χασάν Μαρτίν) τις επόμενες μέρες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ