ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός "ξεκίνησε" για Μόσχα, ατομικό ο Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός "ξεκίνησε" για Μόσχα, ατομικό ο Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Χίμκι (12/10, 20:00) και ο Ντέιβιντ Μπλατ περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος την Τρίτη (9/10) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χίμκι (12/10, 20:00) και η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου στην πρεμιέρα της EuroLeague παραμένει αμφίβολη.

Οι ερυθρόλευκοι την Δευτέρα (8/10) είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους , αλλά την Τρίτη (9/10) αντάμωσαν εκ νέου στο ΣΕΦ και άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στην Ρωσία με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η προπόνηση των ερυθρολεύκων" ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ο Κώστας Παπανικολάου (οστικό οίδημα). Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ ακόμα δεν έχει προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής (12/10, 20:00) παραμένει αμφίβολη, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν ξέρει ακόμα αν θα τον έχει στην διάθεσή του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ