EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Αποδέσμευσε και τον Ζακ ΛεΝτέι

Ολυμπιακός: Αποδέσμευσε και τον Ζακ ΛεΝτέι
EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ζακ ΛεΝτέι, καθώς οι Πειραιώτες έκαναν χρήση της οψιόν που είχαν στη διάθεσή τους και τον αποδέσμευσαν το απόγευμα της Παρασκευής (5/7).

Μία μέρα μετά από την αποδέσμευση του Γιώργου Μπόγρη , οι παράγοντες του Ολυμπιακού έδειξαν την πόρτα της εξόδου και στον Ζακ ΛεΝτέι. Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ ήρθε στην Ελλάδα από την Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, ωστόσο δεν μπόρεσε να λειτουργήσει στα στάνταρ που ήθελε ο Ντέιβιντ Μπλατ, δεν μπορούσε να λειτουργήσει ως σέντερ, είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και οι Πειραιώτες αποφάσισαν να αναζητήσουν κάτι διαφορετικό στις θέσεις της φροντ λάιν.

Ο ΛεΝτέι είχε 9.7 πόντους από 57% στο δίποντο, 35.7% στο τρίποντο και 78.1% στις βολές, μαζί με 4 ριμπάουντ ανά 17:06 σε 30 αγώνες της EuroLeague 2018/19. Την κορυφαία του εμφάνιση την έκανε στο εντός έδρας ματς με τη Μπουντούτσνοστ, όταν σκόραρε 28 πόντους από 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/9 βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ, κέρδισε 8 φάουλ και συγκέντρωσε 42 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε μόλις 21:16.

Η λογική λέει ότι ο Αμερικανός δεν θα δυσκολευθεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ομάδες της EuroLeague θα ενδιαφερθούν για εκείνον, όμως θα πρέπει κι αυτός να αποκτήσει σταθερότητα και συνέπεια, στοιχεία που δεν έδειξε στη θητεία του στον Ολυμπιακό. Έχει πολύ ταλέντο, στην Ελλάδα όμως δυσκολεύθηκε να προσαρμοστεί.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ