ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Άρχισε το "One Team"

Ολυμπιακός: Άρχισε το "One Team"

H KAE Ολυμπιακός για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει στο κοινωνικό πρόγραμμα της EuroLeague "One Team" και την Πέμπτη (11/10) οι αθλητές από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για την σεζόν 2018/19.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς για άλλη μία χρονιά οι πόρτες του ΣΕΦ άνοιξαν για τους αθλητές που συμμετέχουν στο κοινωνικό πρόγραμμα της EuroLeague "Οne Team".

Οι ερυθρόλευκοι συμμετέχουν στο "One Team" από το 2012, όταν δηλαδή το πρόγραμμα ξεκίνησε, ενώ φέτος η ομάδα τους που αποτελείται από τους αθλητές του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Ορίζοντες" αριθμεί 26 μέλη.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μάλιστα είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν και το βραβείο "OneTeam Best Program of 2017-18", το οποίο κατέκτησαν την περασμένη σεζόν.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη για παιχνίδι και δουλειά, τα μέλη του ONE TEAM (πρόκειται για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, στο οποίο ο Ολυμπιακός μετέχει από το 2012 όταν και ξεκίνησε) υποδέχθηκαν σήμερα (11/10) τους αθλητές μας από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες! Η ομάδα μας φέτος ενισχύθηκε και έφτασε τα 26 μέλη στο σύνολο!

Ολυμπιακός: Άρχισε το "One Team"

Η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2018-19 ήταν ιδιαίτερη, καθώς προπονητές και παίκτες είχαν την ευκαιρία να «γιορτάσουν» παρέα το βραβείο που από κοινού κατέκτησαν! Αναφερόμαστε στο OneTeam Best Program of 2017-18, που πρόσφατα απονεμηθεί στον Ολυμπιακό από την Ευρωλίγκα.

Καλή μας σεζόν, λοιπόν, και τα καλύτερα έρχονται!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ