EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα κι ο Άαρον Χάρισον

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα κι ο Άαρον Χάρισον

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη (13/8) ο Άαρον Χάρισον, που θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα ξεκινήσει δουλειά με τον Ολυμπιακό (VIDEO).

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει, έστω και σε "ανεπίσημο" επίπεδο, ωστόσο η επίσημη πρώτη για τη σεζόν 2020/21 θα γίνει τη Δευτέρα (17/8). Ο Άαρον Χάρισον θα βρίσκεται σε αυτή, καθώς έφτασε την Πέμπτη (13/8) στην Ελλάδα, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού , θα υποβληθεί στις απαραίτητες ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, αλλά και στο τεστ για τον κορονοϊό και στη συνέχεια θα μπει και εκείνος στο πρόγραμμα.

Ο 25χρονος Αμερικανός θα φορέσει τα ερυθρόλευκα μετά από μια πολύ καλή χρονιά με τη Γαλατασαράι, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους Σάρλοτ Χόρνετς και τους Ντάλας Μάβερικς, αλλά και από ομάδες της G-League χωρίς πάντως να καθιερωθεί στο ΝΒΑ. Εξαιρετικός σκόρερ, αναμένεται να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην επίθεση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

" Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος, θέλω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να δει τους αγώνες, θα παλέψουμε σκληρά" ήταν το μήνυμα του Άαρον Χάρισον, που παραδέχθηκε πως ήταν κουρασμένος από το μεγάλο ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ