EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Φέρνει στο ΣΕΦ πίνακα στα πρότυπα του ΝΒΑ

Ολυμπιακός: Φέρνει στο ΣΕΦ πίνακα στα πρότυπα του ΝΒΑ
EUROKINISSI

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο το ΣΕΦ θα έχει cube στην οροφή. Πρόκειται για τον τετράγωνο πίνακα που βλέπουμε σε αγώνες ΝΒΑ ή άλλων ευρωπαϊκών χωρών και που αναμένεται να δώσει άλλο... χρώμα στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Εναν μεγάλο τετράγωνο πίνακα στην οροφή του ΣΕΦ θα βλέπουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο όσοι παρακολουθούν από κοντά τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού. Ήδη ετοιμάζεται το νέο cube των "ερυθρόλευκων", το οποίο θα λειτουργεί στα πρότυπα του ΝΒΑ και κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης όπως το ισπανικό.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την τοποθέτηση του πίνακα έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο για να γίνουν οι κατάλληλες μετρήσεις και όλα δείχνουν πως το cube θα βρίσκεται στο ΣΕΦ τον Οκτώβριο, όταν ξεκινά κι επίσημα η αγωνιστική περίοδος 2019/20.

Η συγκεκριμένη επένδυση των " ερυθρολεύκων" θα αναβαθμίσει την εμπειρία των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.Ανάλογος πίνακας είχε τοποθετηθεί και στο ΟΑΚΑ πέρυσι για το Final 4 του Basketball Champions League το οποίο κατέκτησε η ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε και στη photo που ακολουθεί.

Ολυμπιακός: Φέρνει στο ΣΕΦ πίνακα στα πρότυπα του ΝΒΑ
EUROKINISSI

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ