EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Η EuroLeague προτείνει 5 παιχνίδια που δεν χάνονται

Ολυμπιακός: Η EuroLeague προτείνει 5 παιχνίδια που δεν χάνονται

Η EuroLeague ξεχώρισε από το πρόγραμμα του Ολυμπιακού 5 αναμετρήσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν χάνονται με τίποτα.

Το πρόγραμμα της Euroleague έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, αλλά σε κάθε περίπτωση για τις ομάδες αυτό που προέχει αυτή την περίοδο είναι οι κινήσεις για την ενίσχυση των ρόστερ. Ωστόσο η διοργανώτρια αρχή ασχολήθηκε με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εντός έδρας προτείνοντας από την πλευρά της 5 παιχνίδια που δεν θα πρέπει με τίποτα να χαθούν, υπό την έννοια ότι παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η αρχή φυσικά γίνεται με την πρεμιέρα στο ΣΕΦ όπου οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ακολουθεί η κόντρα με την ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής όταν και αναμένεται να επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Για τη Euroleague ιδιαίτερο είναι και το παιχνίδι με τη Βαλένθια (14η αγωνιστική) με τον Ολυμπιακό να έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στις "νυχτερίδες", έχοντας κερδίσει 9 από τους 10 τελευταίους αγώνες.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Φεβρουαρίου για την 24η αγωνιστική, ενώ η πεντάδα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι στο φινάλε της κανονικής περιόδου κόντρα στη Χίμκι (9 Απριλίου).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ