EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στη regular season της EuroLeague 2018/19

EUROLEAGUE / ÁÑÌÁÍÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÁÑÌÁÍÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ένατη θέση και ο αποκλεισμός από τα playoffs της EuroLeague 2018/19 βάζουν στη σεζόν του Ολυμπιακού την ταμπέλα της αποτυχίας. Το Sport24.gr αξιολογεί την εμφάνιση των 15 που χρησιμοποίησε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Στις αρχές του 2019, ο Ολυμπιακός πάλευε για την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19 που θα του έδινε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Στις αρχές Απριλίου, στο τέλος της regular season, οι Πειραιώτες κάθισαν στην ένατη θέση και τώρα είναι αναγκασμένοι να παρακολουθήσουν τα τέσσερα ζευγάρια που θα παλέψουν για την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια από τον καναπέ τους.

Μια πολύ δύσκολη χρονιά με τραυματισμός και έντονες αναταράξεις ολοκληρώθηκε, οι ερυθρόλευκοι απέτυχαν και το 15-15 τους αναγκάζει να ξεκινήσουν πρόωρα τον σχεδιασμό τους για την επόμενη περίοδο. Την ώρα που ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στις εγχώριες διοργανώσεις από εδώ και στο εξής, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα συνεχίσει να δουλεύει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Το Sport24.gr αξιολογεί τους 15 που αγωνίστηκαν φέτος με τα ερυθρόλευκα στην Ευρώπη.

2. ΜΠΡΙΑΝΤΕ ΓΟΥΕΜΠΕΡ

" Ενα πίτμπουλ με φιλοδοξίες " ήταν ο τίτλος του κειμένου με το οποίο είχαμε παρουσιάσει τον Αμερικανό στον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ, όταν ο Ολυμπιακός τον απέκτησε για να συμπληρώσει την περιφερειακή του γραμμή. Λίγες εβδομάδες και οκτώ αγώνες μετά, ο Γουέμπερ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις δίνοντας ακριβώς αυτά που περιμέναμε. Ένταση, πείσμα, πίεση στη μπάλα, βοήθεια στο ριμπάουντ και αρκετό σκοράρισμα. Ήρθε για να παίξει πίσω από τους Γουίλιαμς-Γκος, Σπανούλη, Στρέλνιεκς και κατέληξε να είναι ο κορυφαίος γκαρντ της ομάδας με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται εκτός δράσης εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Ο Γουέμπερ δεν θα γίνει ποτέ Γιουλ, Καλάθης ή Σλούκας, σίγουρα όμως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο με έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ιδανικός για να συμπληρώσει μια περιφερειακή γραμμή, είναι ιδανικός για τρίτος γκαρντ πίσω από δύο πρωτοκλασάτους, είναι ιδανικός για να τους πιέσει με το ανταγωνιστικό του πνεύμα στις προπονήσεις και τους αγώνες. Στο ντεμπούτο του στην Α1 άγγιξε το triple-double (8/8/13 απέναντι στον Άρη), στο ματς-τελικό με τη Ζάλγκιρις είχε 26 πόντους από 16 σουτ, "πονάει" τη φανέλα, είναι άνθρωπος που δένεται με καταστάσεις και οι παράγοντες της ομάδας δεν πρέπει να τον χάσουν διότι δύσκολα θα βρουν δεύτερο Γουέμπερ.

Τα στατιστικά του: 11.6 πόντοι με 54.4% στο δίποντο, 46.2% στο τρίποντο και 76.5% στις βολές, 4.6 ριμπάουντ, 2.6 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2.8 λάθη, 10.3 ranking σε 8 αγώνες (7 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

3. ΝΑΙΤΖΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ-ΓΚΟΣ

Δεν απογοήτευσε, δεν ενθουσίασε, δεν έδειξε έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο. Λίγους μήνες πριν γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του ο Αμερικανός γκαρντ έκανε μια μάλλον άοσμη, άγευστη, ουδέτερη ρούκι σεζόν στη EuroLeague και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν αξίζει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού με αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο που του έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Δεν ήταν άσχημοι οι αριθμοί του Γουίλιαμς-Γκος, η συνολική του εικόνα όμως ήταν μέτρια.

Διστακτικός στο κομμάτι του σκοραρίσματος, δεν έχει κάποιο σημείο από το οποίο είναι πραγματικά επικίνδυνος. Αξιόλογος δημιουργός, χωρίς όμως να ψάχνει τη δύσκολη πάσα, γι' αυτό η αναλογία ασίστ/λαθών του ήταν τόσο καλή. Μέτριος αμυντικός, soft στις επαφές, του έλειπε πείσμα και αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη έναν Αμερικανό που δεν θα πατάει φρένο, όμως ο Γουίλιαμς-Γκος δεν είναι τέτοιου στυλ γκαρντ. Έπαιζε σταθερά πολύ, ο Μπλατ τον στήριξε σε υπερβολικό βαθμό και δεν δικαιώθηκε. Εχει ποιότητα, προς το παρόν πάντως δεν είναι ο άσος που μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας του επιπέδου του Ολυμπιακού.

Τα στατιστικά του: 9.2 πόντοι με 42.1% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο και 82.7% στις βολές, 2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 0.7 κλεψίματα, 1.4 λάθη, 8.8 ranking ανά 26:15 σε 30 αγώνες (24 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

6. ΑΞΕΛ ΤΟΥΠΑΝ

Περίεργη περίπτωση αθλητή. Στην προετοιμασία έμοιαζε με κλώνο του Γουίλ Κλάιμπερν, στα πρώτα ματς της σεζόν ήταν απολαυστικός, όμως τα σκαμπανεβάσματά του ήταν τεράστια. Αποκτήθηκε για να γίνει ο αμυντικός εξολοθρευτής του Ολυμπιακού και να βάλει τα ανοιχτά σουτ από τις γωνίες, τα έδωσε αυτά τα δύο στοιχεία σε κάποια ματς, συνολικά όμως προβλημάτισε και προβληματίστηκε από το γεγονός ότι ο προπονητής του δεν είχε έναν ξεκάθαρο ρόλο, ένα ξεκάθαρο πλάνο για εκείνον.

Είναι καλός ρολίστας ο Τουπάν, αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ωστόσο δεν είναι σούτινγκ γκαρντ και δεν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτή τη θέση. Στον Ολυμπιακό έπρεπε να παίξει αρκετά στο δύο μέχρι να αποκτηθεί ο Γουέμπερ, έπρεπε να καλύψει τρύπες και να βοηθήσει ώστε να χωρέσουν όλα τα τριάρια (Παπανικολάου - Τίμα) στο ροτέισον. Μπερδεύτηκε σε ένα ούτως ή άλλως μπερδεμένο ρόστερ, άξιζε περισσότερες ευκαιρίες και έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Εχει το σουτ από τη γωνία που είναι υπερπολύτιμο στο σύγχρονο μπάσκετ, έχει και συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Τα στατιστικά του: 4.8 πόντοι με 43.3% στο δίποντο, 36.1% στο τρίποντο και 81.5% στις βολές, 1.2 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ, 0.7 λάθη, 3.3 ranking ανά 13:35 σε 26 αγώνες (4 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

7. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Αμήχανη σεζόν για τον 37χρονο γκαρντ. Είδε τον Μπλατ να τον βγάζει από τον ρόλο του αδιαμφισβήτητου ηγέτη, βρέθηκε στον πάγκο σε κρίσιμες στιγμές μεγάλων αγώνων, έκανε αρκετές μεγάλες εμφανίσεις, αλλά ήταν και αυτός πολύ μπερδεμένος από όσα του ζητούσε ο προπονητής του. Η χρονιά του έκλεισε με σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει μέχρι το φθινόπωρο εκτός δράσης και πλέον μένει να δούμε πως θα χτιστεί το ρόστερ της επόμενης περιόδου για να καταλάβουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του. Θέλει να παίξει άλλα δύο χρόνια, δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το λιμάνι, είναι πολύ ανταγωνιστικός για να φύγει μετά από μια τέτοια σεζόν.

Τα στατιστικά του: 10.2 πόντοι με 44.4% στο δίποντο, 33.1% στο τρίποντο, 71.2% στις βολές, 1.8 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ, 0.4 κλεψίματα, 2.9 λάθη, 9 ranking ανά 22:04 σε 25 αγώνες (14 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

10. ΓΙΑΝΙΣ ΤΙΜΑ

Εξαιρετικό ταλέντο, σπουδαίο κορμί, αλλά... Δεν κούμπωσε στον Ολυμπιακό ο Λετονός, μετά από μια μέτρια σεζόν στη Μπασκόνια που τον αποδέσμευσε. Βρέθηκε σε μια κατάσταση υπερφόρτωσης, καθώς στη θέση του σμολ φόργουορντ ο Ολυμπιακός είχε και τους Παπανικολάου - Τουπάν, με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία του να γκρεμιστούν. Τι θα έχει να θυμάται; Το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ (17 πόντοι με 5/6 τρίποντα σε 29:42) και κάποια σκόρπια... λιθαράκια πριν αποχαιρετήσει για να κλείσει τη χρονιά στη Μόσχα με τη φανέλα της Χίμκι. Έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, είναι όμως πολύ δύσκολο να γυρίσει στην Ελλάδα. Εκτός αν ο Ντέιβιντ Μπλατ αποχωρήσει. Τότε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

Τα στατιστικά του: 3.4 πόντοι με 47.4% στο δίποντο, 40.4% στο τρίποντο, 50% στις βολές, 0.9 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ, 0.3 κλεψίματα, 0.8 λάθη, 2.1 ranking ανά 11:31 σε 23 αγώνες (9 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

11. ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒ

Ο MVP του φετινού Ολυμπιακού, ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης, έκανε σπουδαία χρονιά και στα 24 του δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για τη μετακόμιση στο Σαν Αντόνιο. Ανίκητος κοντά στο καλάθι, βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο στο κομμάτι της άμυνας και του ριμπάουντ, υπήρχαν δεκάδες στιγμές στη διάρκεια της περιόδου που έμοιαζε να παίζει απέναντι σε... εφήβους. Αν ο Μιλουτίνοβ δεν ήταν τόσο σταθερός και τόσο συνεπής, οι Πειραιώτες θα είχαν μείνει προ πολλού εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα.

Έπαιξε σχεδόν μόνος του τη θέση του σέντερ, καθώς ο Ζακ ΛεΝτέι δεν είναι πεντάρι και ο Γιώργος Μπόγρης δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το επίπεδο. Κλασικός ψηλός, με τα χαρακτηριστικά των old-school δεινοσαύρων, δεν υπάρχει άλλος σαν τον Μιλουτίνοβ στη EuroLeague και αν όλα πάνε καλά, από την επόμενη σεζόν θα τον απολαμβάνουμε στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου, απέναντι στους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του πλανήτη.

Τα στατιστικά του: 11.7 πόντοι με 66.1% στο δίποντο, 100% στο τρίποντο (1/1), 74% στις βολές, 7.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 0.6 κλεψίματα, 0.7 κοψίματα, 1.3 λάθη, 20 ranking σε 28 αγώνες (28 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

13. ΓΙΑΝΙΣ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ

Φαίνεται πως δεν θα τον ξαναδούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ούτε φέτος, ούτε στο μέλλον. Η επιμονή του να παίξει στην Εθνική Λετονίας και μάλιστα σχεδόν... σαραντάλεπτο οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να τον στερηθεί στην πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς. Ούτως ή άλλως, δεν είχε κάνει κάτι πραγματικά σημαντικό. Διστακτικός στο σουτ, έπαιρνε μόνο αυτά που θεωρούσε εκείνος πως γίνονταν υπό καλές προϋποθέσεις, κακός αμυντικός, έκανε κάποια καλά ματς, για την ακρίβεια κάποια καλά δεκάλεπτα, του έλειψε η συνέπεια στο παιχνίδι του. Είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος, οι εμφανίσεις του με τη Λετονία είναι πάντα σεμινάριο για το πως πρέπει να παίζει ένας combo guard, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν κούμπωσε και δεν έγινε ποτέ αναντικατάστατος.

Τα στατιστικά του: 8.8 πόντοι με 53.7% στο δίποντο, 45.9% στο τρίποντο, 86.8% στις βολές, 1.9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 0.7 κλεψίματα, 1 λάθος, 8.3 ranking ανά 20:46 σε 20 αγώνες (5 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

14. ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Αποκτήθηκε για να γίνει το backup τεσσάρι πίσω από τον Πρίντεζη και η αλήθεια είναι πως μπήκε δυναμικά στη σεζόν. Ήταν εξαιρετικός στα ματς με τη Χίμκι και την Αρμάνι Μιλάνο, βοήθησε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη συνέχεια όμως μπήκε στο περιθώριο από τον Ντέιβιντ Μπλατ που δεν τον υπολόγιζε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Ο Βεζένκοβ πλήρωσε τον κακό σχεδιασμό και τις επιλογές του προπονητή του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει σε έναν εντελώς συμπληρωματικό ρόλο. Προς το τέλος της κανονικής περιόδου επέστρεψε στο ροτέισον, αλλά δεν ήταν εύκολο να έχει καλό ρυθμό. Δεν τον είδαμε να παίρνει πραγματικές ευκαιρίες και μάλλον δεν μπορεί να κριθεί με αυστηρότητα.

Τα στατιστικά του: 3.8 πόντοι, 63.6% στο δίποντο, 20.7% στο τρίποντο, 81% στις βολές, 2.2 ριμπάουντ, 0.4 ασίστ, 0.4 κλεψίματα, 0.3 λάθη, 4.8 ranking ανά 10:24 σε 28 αγώνες (3 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

15. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Σεζόν-εφιάλτης για τον 34χρονο φόργουορντ, που είδε τα νούμερά του να πέφτουν και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας να "χαλούν" το μυαλό του με αποκορύφωμα το ηχητικό μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας και οδήγησε σε άσχημες, στενάχωρες καταστάσεις. Ήταν πολλά τα ματς στα οποία ο Πρίντεζης έμοιαζε να μην έχει δυνάμεις, ήταν πολλοί οι αγώνες στους οποίους όλα πήγαιναν ανάποδα για εκείνον και κατά συνέπεια για την ομάδα του.

Μπήκε εντυπωσιακά στη χρονιά, συνέχισε να είναι θετικός μέχρι τα 2/3 και την τελική ευθεία κλάταρε με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει διαδοχικές ήττες και να μένει εκτός playoffs. Ουδείς γνωρίζει τις σκέψεις του για το μέλλον, ίσως στο μυαλό του να υπάρχει το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τα παρκέ. Προς το παρόν τουλάχιστον όλα δείχνουν θολά για τον Πρίντεζη που έχει ζήσει ακραία συναισθήματα στον Πειραιά από το καλοκαίρι του 2002 που έγινε μέλος της ομάδας, μέχρι και σήμερα.

Τα στατιστικά του: 10.6 πόντοι, 50.8% στο δίποντο, 30.8% στο τρίποντο, 62.1% στις βολές, 5.2 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.1 λάθη, 12.6 ranking σε 30 αγώνες (26 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

16. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανέλπιστα κακή χρονιά για τον 29χρονο περιφερειακό, που μπερδεύτηκε από τον συνωστισμό στη θέση του σμολ φόργουορντ, δεν κατάλαβε ποτέ τι ακριβώς πρέπει να κάνει και αναγκάστηκε πολλές φορές να κυνηγάει τους πάντες στο πίσω μέρος του γηπέδου. Απότομη πτώση για τον Παπανικολάου που έκανε 5-6 καλά ματς και στα υπόλοιπα απλά συμπλήρωνε την πεντάδα του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κρατήσει από αυτή τη σεζόν, σίγουρα πάντως η εικόνα του δεν μπορεί να εξηγηθεί μέσα σε λίγες γραμμές. Το δεδομένο είναι πως είχε όλο τον χώρο και τον χρόνο για να γεμίσει τη στατιστική του, αλλά πνίγηκε στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας.

Τα στατιστικά του: 6.9 πόντοι, 54.5% στο δίποντο, 37.1% στο τρίποντο, 73.8% στις βολές, 3.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 0.8 κλεψίματα, 1.5 λάθη, 8.1 ranking ανά 23:26 σε 30 αγώνες (23 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

17. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

Σεζόν που θα θέλει να ξεχάσει ήταν η φετινή για τον αγνώριστο Βαγγέλη Μάντζαρη. Έπαιζε λίγο, δεν σκόραρε, δεν δημιουργούσε, δεν βοηθούσε στην άμυνα, άλλος παίκτης πραγματικό φάντασμα του εαυτού του. Δεν ήταν ποτέ πρωταγωνιστής ο Έλληνας γκαρντ, όμως η εικόνα του στη διάρκεια της χρονιάς παρέπεμπε σε αθλητή μικρής ομάδας της Α1. Ο Μπλατ δεν πίστεψε ποτέ στις δυνατότητές του, τον έβλεπε σαν συμπληρωματικό στο ρόστερ και ο Μάντζαρης "έσβησε" με αποτέλεσμα να μην πιστεύει ποια στις δυνάμεις του και να μη μπορεί να δώσει έστω και λίγα πράγματα στον Ολυμπιακό.

Το μέλλον του φαίνεται προδιαγεγραμμένο, μακριά από τον Πειραιά και θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε αν στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μάντζαρης θα ανακτήσει το χαμένο έδαφος των τελευταίων χρόνων. Σίγουρα πάντως δεν είναι ο γκαρντ που είδαμε φέτος, σίγουρα δεν ξέχασε το μπάσκετ, σίγουρα έχει ακόμη πράγματα να προσφέρει στο άθλημα και στον επόμενο που θα πιστέψει και θα επενδύσει σε εκείνον.

Τα στατιστικά του: 1.4 πόντοι, 50% στο δίποντο, 21.1% στο τρίποντο, 50% στις βολές, 1.6 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 0.3 κλεψίματα, 0.6 λάθη, 1.6 ranking ανά 11:55 σε 27 αγώνες (3 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

20. ΑΛΕΚΣΕΙ ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ

Έκανε το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου, σκόραρε τον πρώτο του πόντο, πήρε ένα αμυντικό κι ένα επιθετικό ριμπάουντ, έδωσε και μία ασίστ. Όλα αυτά σε μόλις 51 λεπτά συμμετοχής. Πήρε κι ένα πεντάλεπτο στο φινάλε με τη Νταρουσάφακα για να αστοχήσει σε δύο δίποντα. Τεράστιο project/prospect που πρέπει να στηριχθεί από τους Πειραιώτες.

21. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ

Ενα πεντάλεπτο στο φινάλε του αγώνα με τη Νταρουσάφακα ήταν η μοναδική του εμφάνιση στη φετινή EuroLeague μετά από μια εφιαλτική σεζόν με προβλήματα τραυματισμών και χειρουργεία.

31. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ

Εντελώς συμπληρωματικός ο ρόλος του, δεν μπορεί να κριθεί. Ξέρει για ποιο λόγο βρίσκεται στον Ολυμπιακό, κάνει πολλή δουλειά εκτός παρκέ, είχε μια μεγάλη εμφάνιση στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ και αυτή θα θυμάται από τη φετινή σεζόν.

Τα στατιστικά του: 1.7 πόντοι, 59.4% στο δίποντο, 40% στις βολές, 0.8 ριμπάουντ, 0.3 ασίστ, 0.3 κλεψίματα, 0.4 λάθη, 0.7 ranking ανά 5:14 σε 23 αγώνες (2 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

32. ΖΑΚ ΛΕΝΤΕΙ

"Μυστήρια" σεζόν από τον Τζαμέλ ΜακΛ... Που τον θυμηθήκαμε τον Τζαμέλ ΜακΛίν ε; Και όμως, οι δύο παίκτες είναι σαν δίδυμα αδέλφια όσον αφορά τις μπασκετικές τους δυνατότητες. Σπουδαίοι επιθετικοί, τραγικοί αμυντικοί, με εξωπραγματικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ "βαφτίστηκε" σέντερ από τους Πειραιώτες, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί σε αυτή τη θέση απέναντι στους κορυφαίους ψηλούς της διοργάνωσης. Αν ένιωθε καλά, μπορούσε να σκοράρει εύκολα 20 πόντους. Αν βαριόταν, ήταν ο χειρότερος παίκτης του παρκέ. Δεν θα κάνει καριέρα με αυτή τη νοοτροπία και όσο τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το σκοράρισμα, τόσο θα μοιάζει με παίκτη της σειράς. Κρίμα γιατί έχει εκπληκτικό ταλέντο και το πετάει από το παράθυρο.

Τα στατιστικά του: 9.7 πόντοι, 57% στο δίποντο, 35.7% στο τρίποντο, 78.1% στις βολές, 4 ριμπάουντ, 0.3 ασίστ, 0.3 κλεψίματα, 0.4 κοψίματα, 0.9 λάθη, 10.8 ranking ανά 17:06 σε 30 αγώνες (2 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ