EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Η βράβευση του Βασίλη Σπανούλη από τους Αγγελόπουλους

Ολυμπιακός: Η βράβευση του Βασίλη Σπανούλη από τους Αγγελόπουλους

Μία ακόμη αποθέωση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη ή αλλιώς "Spanoul1s", οπως έγραφε το βραβείο που παρέλαβε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Δείτε το σχετικό video.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ο Βασίλης Σπανούλης είχε βάλει το όνομά του στην κορυφή των σκόρερ της EuroLeague, ξεπερνώντας τον Ναβάρο για να γίνει ρέκορντμαν πόντων στη διοργάνωση.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα Τρίτης (14/1) με την Άλμπα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή μίας ακόμη αποθέωσης για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος βραβεύτηκε από τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Οι διοικητικοί ηγέτες των "ερυθρολεύκων", παρέδωσαν στον αρχηγό της ομάδας ένα βραβείο με το όνομά του... προσαρμοσμένο στο ρεκόρ πόντων του, δηλαδή "Spanoul1s", μαζί και έναν πίνακα, με τον ίδιο να κάθεται στον θρόνο της EuroLeague!

Εν μέσω χειροκροτήματος από τον κόσμο στην εξέδρα και υπόκλισης σπουδαίων μπασκετικών φυσιογννωμιών στα μάτριξ του γηπέδου, όπως ο Πάου Γκασόλ, ο Τόνι Πάρκερ και ο Λούκα Ντόντσιτς που χαιρέτιζαν το δικό του επίτευγμα, ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε τα βραβεία του, για να ακολουθήσει και η αγκαλιά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε τη στιγμή της βράβευσης του "Spanoul1s":

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ