EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Με 13 παίκτες και... Ριντ στο ξενοδοχείο οι "ερυθρόλευκοι"

Ολυμπιακός: Με 13 παίκτες και... Ριντ στο ξενοδοχείο οι "ερυθρόλευκοι"
EUROKINISSI

Με 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Γουίλι Ριντ, βρέθηκε στο ξενοδοχείο ο Ολυμπιακός, ωστόσο η απόφαση για το αν θα συμπεριληφθεί στη 12άδα θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Λίγες ώρες πριν η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρήσει με προορισμό το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι "ερυθρόλευκοι" συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο, ως είθισται πριν από εκτός έδρας παιχνίδια.

Εκεί, βρέθηκαν 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Γουίλι Ριντ ο οποίος ακολούθησε την ομάδα. Η παρουσία του Αμερικανού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι στη 12άδα των "ερυθρολεύκων", κάτι βέβαια που ο Κεστούτις Κεμζούρα θα αποφασισει τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα, δεν αγωνίστηκε σε αυτό της προηγούμενης εβδομάδας με την Αρμάνι Μιλάνο και η συμμετοχή του στο ντέρμπι ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη. Παραμονή του αγώνα (5/12), ο Ριντ ακολούθησε μέρος της προπόνησης δίνοντας έτσι πιθανότητες στο να προλάβει το παιχνίδι, πράγμα που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, λίγο πριν το παιχνίδι, όταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στη 12άδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ