EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Με κόσμο το τουρνουά της Βαλένθια

Ολυμπιακός: Με κόσμο το τουρνουά της Βαλένθια

Το preseason τουρνουά που συμμετέχει ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια και το οποίο έχει τη λογική ενός μινι Final Four, θα διεξαχθεί με την παρουσία 400 φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε η τοπική ομάδα.

Στη Βαλένθια βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (11/09) η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετέχει στο preseason τουρνουά με αντιπάλους την τοπική ομάδα, την Μπάγερν Μονάχου και τη Βιλερμπάν που θα έχει τη λογική ενός μίνι Final Four και θα λάβει χώρα το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου.

Το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση στο κλειστό της πόλης, ενώ όπως ενημέρωσε η Βαλένθια, το τουρνουά θα διεξαχθεί με την παρουσία 400 φιλάθλων στις εξέδρες. Μάλιστα, η ενημέρωση αναφέρει πως θα διατεθούν προς πώληση 220 εισιτήρια, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη της ισπανικής ομάδας, με το κόστος να ανέρχεται στα 75 ευρώ την ημέρα ή στα 130 ευρώ για ολόκληρο το διήμερο.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 15 Σεπτεμβρίου με τη Βιλερμπάν στις 18:30 και η Βαλένθια με τη Μπάγερν Μονάχου. Οι νικητές θα προκρίνονται στον τελικό, που θα γίνεται την αμέσως επόμενη ημέρα. Το τουρνουά θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ