EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Με Μιλουτίνοβ και Παπανικολάου στο Ισραήλ

Ολυμπιακός: Με Μιλουτίνοβ και Παπανικολάου στο Ισραήλ
EUROKINISSI

Με τους Μιλουτίνοβ και Παπανικολάου θα ταξιδέψει για το Ισραήλ για το ματς της Πέμπτης (07/02) με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός.

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν κανονικά στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Πέμπτης (07/02, 21.05) με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Όπως έγινε γνωστό με την υπόλοιπη ομάδα θα ταξιδέψουν και οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κώστας Παπανικολάου.

Αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού, ωστόσο θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ, καθώς σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης (06/02).

Ο Παπανικολάου ταλαιπωρήθηκε από ένα αιμάτωμα στο γόνατο και στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα την περασμένη Πέμπτη (31/01) έπαιξε μόλις δύο λεπτά, ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου για την Basket League έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί. Πλέον φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά τον Μιλουτίνοβ, ο Σέρβος σέντερ είχε χτυπήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο, όταν ο Διαμαντάκος προσγειώθηκε άθελά του στο πόδι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κνήμη.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα (06/02), ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Μπριάντε Γουέμπερ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ