EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Μίλησε με τον Μπλατ ο μάνατζερ του Όστιν Χόλινς

Ολυμπιακός: Μίλησε με τον Μπλατ ο μάνατζερ του Όστιν Χόλινς
(AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II)

Ο μάνατζερ του Όστιν Χόλινς μίλησε με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

Η Ράστα Βέχτα είναι η ομάδα έκπληξη της φετινής χρονιάς στη Γερμανία κι ο Όστιν Χόλινς ο παίκτης αποκάλυψη. Ο Αμερικανός γκαρντ (08/11/1991, 1.96) έχει 16.5 πόντους σε περίπου 30 λεπτά ανά παιχνίδι στη Bundesliga και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Το Sport24.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για το γεγονός πως ο Χόλινς βρίσκεται ψηλά στη λίστα των "ερυθρόλευκων" και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες ο εκπρόσωπος του παίκτη βρέθηκε στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Η πλευρά του Αμερικανού γκαρντ ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δίχως, όμως, να έχει κατατεθεί ακόμη επίσημη πρόταση.

Το δεδομένο, πάντως, είναι πως το όνομα του Όστιν Χόλινς ακούγεται έντονα στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για την απόκτηση του 27χρονου γκαρντ ενδιαφέρονται ακόμα αρκετές ομάδες της EuroLeague. Γεγονός που φυσικά δεν προκαλεί εντύπωση μετά την εξαιρετική φετινή χρονιά του Χόλινς, ο οποίος άργησε, αλλά φαίνεται έτοιμος για το άλμα στην καριέρα του.

Συνολικά, ο Χόλινς φέτος μετράει 16.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 2.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ έχει 52% στα σουτ εντός παιδιάς και 40.3% στα τρίποντα. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στη Ντενέν το 2014, κατόπιν έπαιξε μπάσκετ στη Φινλανδία κι έπειτα μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Γκίσεν αρχικά κι έπειτα της Ράστα Βέχτα.

(AP Photo/Frank Franklin II)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ