EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Η φάση που έκανε τους Πειραιώτες να μοιάζουν με τους... Σπερς

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Η φάση που έκανε τους Πειραιώτες να μοιάζουν με τους... Σπερς

Μια συγκλονιστική κυκλοφορία της μπάλας, ένα ρεσιτάλ αλτρουισμού, κάμποσες έξτρα πάσες και ένα μεγάλο σουτ στην εκπνοή. Δείτε πώς ο Ολυμπιακός έβγαλε τη φάση της χρονιάς του απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου (VIDEO).

Το βράδυ της Παρασκευής (17/1) είχε για τον Ολυμπιακό τα γνωστά σκαμπανεβάσματα που έχουν οι Πειραιώτες στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου. Καλό πρόσωπο σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου για την 20η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20, κάποια άσχημα διαστήματα που έδωσαν στους Βαυαρούς την ευκαιρία να πιστέψουν στη νίκη, αλλά και ένα καταιγιστικό τέταρτο δεκάλεπτο με τους Τέιλορ Ρότσεστι - Σάσα Βεζένκοβ να κάνουν θραύση σε δημιουργία και εκτέλεση αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη με άνεση , μια φάση όμως στο 34' ήταν όλο το ματς, ήταν το highlight όχι μόνο της αναμέτρησης αλλά και της ερυθρόλευκης σεζόν γενικότερα.

Ρότσεστι, Πολ, Μπάλντουιν, Βεζένκοβ και Ρούμπιτ συμμετείχαν στην κυκλοφορία της μπάλας, χτύπησαν τα close-out της Μπάγερν, έδωσαν την έξτρα πάσα, έδωσαν και δεύτερη και τρίτη έξτρα πάσα, με τον Ρούμπιτ να εκτελεί στη λήξη μιας ονειρεμένης επίθεσης και να σκοράρει πίσω από τη γραμμή του τριπόντου για το 71-59 που σήκωσε τους επτά χιλιάδες θεατές στο ΣΕΦ στο πόδι.

Το καλάθι πανηγυρίστηκε σαν νικητήριο σουτ, ήταν άλλωστε μια φάση που έδειξε ότι αυτοί οι παίκτες έχουν περισσότερη ποιότητα απ' όση έχουν δείξει μέχρι τώρα, ήταν μια φάση που ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν ξανά και ξανά, αλλά με μεγαλύτερη συχνότητα στο μέλλον. Ήταν μια φάση βγαλμένη από το playbook των Σαν Αντόνιο Σπερς, που με τους Τόνι Πάρκερ - Μανού Τζινόμπιλι - Μπορίς Ντιό - Τιμ Ντάνκαν είχαν αρκετές τέτοιες συνεργασίες είτε σε τυπικά ματς κανονικών περιόδων, είτε σε τελικούς του ΝΒΑ.

Απολαύστε τη φάση της σεζόν για τον Ολυμπιακό:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ