EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Αποκλείστηκε από τα playoffs της EuroLeague

Ολυμπιακός: Αποκλείστηκε από τα playoffs της EuroLeague
EUROKINISSI

Ενας από τους συνδυασμούς που απευχόταν ο Ολυμπιακός, έγινε το βράδυ της Πέμπτης (4/4) με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να μείνουν οριστικά εκτός των playoffs της EuroLeague 2018/19.

Από τη στιγμή που έχασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τη Ζάλγκιρις Κάουνας, ο Ολυμπιακός γνώριζε πως δεν είχε την κατάσταση στα δικά του χέρια. Παράγοντες, προπονητές, παίκτες και κόσμος ήξεραν πως υπήρχαν αρκετές πιθανότητες η αναμέτρηση της Παρασκευής (5/4) με τη Νταρουσάφακα για την 30η αγωνιστική της regular season να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ένα αποτέλεσμα ήταν ικανό να γκρεμίσει μια για πάντα τις ελπίδες που είχαν απομείνει.

Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε το βράδυ της Πέμπτης (4/4) και ενώ όλα είχαν αρχίσει να πηγαίνουν με το μέρος της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ. Η παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά ΤΣΣΚΑ νίκησε στη Μόσχα τη Μπασκόνια , η επίσης παντελώς αδιάφορη Αναντολού Εφές λύγισε στην Κωνσταντινούπολη την Αρμάνι Μιλάνο και την απέκλεισε από τα playoffs, όμως το τρίτο αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν στο λιμάνι.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας που ξεκίνησε με πέντε σερί εντός έδρας ήττες, η ομάδα που μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έμοιαζε να έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της, νίκησε τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έκανε το ίδιο στη Μαδρίτη απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ που έπαιξε χωρίς τους Γιουλ - Φερνάντεθ - Ντεκ. Χώρεσε έτσι στην οκτάδα και άφησε τους Πειραιώτες οριστικά εκτός playoffs.

Ό,τι κι αν γίνει στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, η πρώτη οκτάδα κλείδωσε: Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, Μπασκόνια, Ζάλγκιρις Κάουνας. Δείτε εδώ τα ζευγάρια των playoffs .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ