EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Παίρνει τον Οκτάβιους Έλις

Ολυμπιακός: Παίρνει τον Οκτάβιους Έλις

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προσθέσει στη "μηχανή" του τον Οκτάβιους Έλις, σύμφωνα με όσα είπε στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Μία μέρα μετά το παιχνίδι με τη Ζενίτ, ο Ολυμπιακός παίρνει τον Οκτάβιους Έλις (26, 2μ08)! Όπως ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον αέρα του Sport24 Radio 103.3, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να προσθέσουν στη "μηχανή" τους τον σέντερ του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος αγωνιζόταν στην αχαϊκή ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 στον αέρα της εκπομπής "Είναι να γελάει κανείς" πρόκειται για μια μεταγραφή " από αυτές που θεωρούντασι κλεισμένες". Ο παίκτης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά στο παιχνίδι της ΕΚΟ Basket League με τον Κολοσσό H Hotels, κι εν συνεχεία θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός ψηλός που μετακομίζει από το "Δημήτρης Τόφαλος" στο ΣΕΦ είχε φέτος 10.8 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο EuroCup.

Ο Οκτάβιους Έλις αποφοίτησε το 2016 από το Cincinnati, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Μαυροβούνιο με τη φανέλα της Μόρναρ Μπαρ. Εκεί έμεινε για ένα χρόνο, πριν ακολουθήσει η μεταγραφή στην Ενισέι, στην οποία όμως δεν στέριωσε. Μετά από τρεις μήνες στη ρωσική ομάδα, δέχθηκε πρόταση από τον Προμηθέα, στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για πρώτη φορά στις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Photo Credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ