EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στην Arcadia ο Σλούκας, συμφώνησε για 3 χρόνια

Ολυμπιακός: Στην Arcadia ο Σλούκας, συμφώνησε για 3 χρόνια

Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες - το απόγευμα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συμφώνησε για συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Σλούκα και πλέον η συμφωνία είναι δεδομένη. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για συμβόλαιο 3 ετών, με αποδοχές που αγγίζουν τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η συνάντηση στην Arcadia κρατήθηκε μυστική και στις 5 το απόγευμα έγινε το πιο καθοριστικό ραντεβού. Η συμφωνία ήρθε μετά από σχεδόν δυόμιση ώρες συζητήσεων και απομένει το τυπικό κομμάτι, ώστε να ολοκληρωθεί η επιστροφή του 30χρονου γκαρντ στο μεγάλο λιμάνι. Δηλαδή να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είναι όμως πλέον τυπικό όλο το θέμα, αφού ο Ολυμπιακός κατάφερε να πείσει τον διεθνή παίκτη να φορέσει ξανά τα "ερυθρόλευκα".

Τη σεζόν 2019/20, ο Κώστας Σλούκας είχε 11.6 πόντους από 48% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο και 94% στις βολές, μαζί με 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 15.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:03 συμμετοχής σε 25 αγώνες της EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο του Σλούκα
Ο Σλούκας είναι αγώνας δρόμου και όχι σπριντ
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ