EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Το "EuroLeague Out" και οι πρώτες ατάκες του Οκτάβιους Έλις

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οκτάβιους Έλις έπαιξε για τελευταία φορά στην ΕΚΟ Basket League με τα χρώματα του Προμηθέα, όντας έτοιμος να υπογράψει για ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό. Το buy out που πλήρωσαν οι ερυθρόλευκοι και οι πρώτες ατάκες του 26χρονου σέντερ.

Το τελευταίο παιχνίδι του Οκτάβιους Έλις στην ΕΚΟ Basket League με τα χρώματα του Προμηθέα Πάτρας δεν ήταν το καλύτερο, ούτε για εκείνον ούτε για την ομάδα του. Αφενός γιατί αποβλήθηκε στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, αφετέρου γιατί είδε το παιχνίδι να καταλήγει στην πλευρά του Κολοσσού.

Ο 26χρονος σέντερ δεν δίστασε να μιλήσει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, έστω κι αν δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές (αυτό αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ωρών).

Μιλώντας λοιπόν στην κάμερα της ΕΡΤ, εξήγησε πως " με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου για τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο στόχος μου, να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω με πολύ μεγάλους παίκτες και σε μία μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι η EuroLeague. Με παίκτες, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι σπουδαίο να παίζω μαζί τους και είναι ένας στόχος για την καριέρα μου".

Για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Οκτάβιους Έλις από τον Προμηθέα Πάτρας, ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να καταβάλει στην αχαϊκή ομάδα το ποσό που προβλεπόταν στο υπάρχον συμβόλαιό του. Το "EuroLeague Out" που είχαν... προπονήσει να βάλουν οι εκπρόσωποι του 26χρονου σέντερ στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά, αφορά σε 100.000 ευρώ που θα βγουν από τα ταμεία των ερυθρολεύκων.

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης θα υπογράψει για ενάμιση χρόνο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί πάντως το δικαίωμα να "βγει" από το συμβόλαιο το καλοκαίρι, εφόσον ο Οκτάβιους Έλις δεν πείσει για την χρησιμότητά του στο ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ