EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Εμείς φταίμε, καθαρά αγωνιστικά τα αίτια"

Πρίντεζης: "Εμείς φταίμε, καθαρά αγωνιστικά τα αίτια"

Καθαρά αγωνιστικά είναι τα αίτια της άσχημης πορείας του Ολυμπιακού τους τελευταίους δύο μήνες σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την άσχημη πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο δίμηνο τονίζοντας πως οι λόγοι που οδήγησαν στην "καθίζηση" της ομάδας του είναι καθαρά αγωνιστικοί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα του βγήκε μπροστά και σχολίασε την.... καθίζηση των ερυθρολεύκων. Ο 34χρονος φόργουορντ μάλιστα εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας του, ανέλαβε την ευθύνη για την άσχημη πορεία της. Ο "Πριντ" τόνισε πως η πτώση των ερυθρολεύκων οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους και δεν έριξε μέρος της ευθύνης προς τους διοικούντες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξή του προς αυτούς.

"Μπορεί να είναι λίγο άβολο, αλλά κατά τα ψέματα εμείς δώσαμε δικαιώματα να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες δεν παίξαμε καθόλου καλά και τα αποτελέσματα δεν μας έχουν ευνοήσει. Για το συγκεκριμένο κομμάτι εμείς φταίμε. Όσον αφορά το αν τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται την ίδια ώρα, θεωρητικά φαίνεται πιο δίκαιο", δήλωσε στην κάμερα της Nova ο "Πριντ", ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Σε μια άσχημη κατάσταση, θα ακούσεις πάρα πολλά πράγματα. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον αθλητισμό, είναι κάτι γενικό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ψάχνεις λόγους κι αιτίες για το τι φταίει. Έχουμε βρεθεί στη θέση των φιλάθλων και καταλαβαίνουμε πώς είναι. Έχουμε σχολιάσει και άλλες ομάδες λέγοντας πως μάλλον φταίει αυτό ή κάτι άλλο.

αλήθεια είναι πως μας έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ όλο αυτό. Αυτή η εικόνα δεν μας αντιπροσωπεύει. Τα αίτια είναι καθαρά αγωνιστικά. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό στο λέω με κάθε βεβαιότητα. Η εικόνα μας τον τελευταίο καιρό δεν είναι αυτή που θέλουμε και σε αυτή πρέπει να επικεντρωθούμε".

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη: "Δεν υπάρχουν λόγια, περαστικά στον Βασίλη. Είμαστε πάνω από δέκα χρόνια μαζί και είμαι σίγουρος, πως 100%, θα γυρίσει. Τον ξέρω πολύ καλά και αν εφόσον κυλήσουν ομαλά, τότε θα επιστρέψει. Δεν τον φοβάμαι τον Μπίλί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ