EUROLEAGUE

Πρίντεζης για την επιστολή: "Κανείς από μας δεν έχει γυρίσει την πλάτη στην Εθνική"

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πρίντεζης, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για την επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ

Δεν πέρασαν παρά μερικά λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, όταν ο Γιώργος Πρίντεζης κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ, υπογεγραμμένη από εκείνον, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Αντώνη Κόνιαρη -με θέμα την αποχώρησή τους από την Εθνική, λόγω της παρουσίας του Ρικ Πιτίνο τόσο στον πάγκο της "γαλανόλευκης" όσο και στου Παναθηναϊκού.

Ο 34χρονος φόργουορντ εξήγησε πως " κακώς βγήκε αυτό που βγήκε, ήταν μια προσωπική επιστολή. Το περιεχόμενο, αν ήταν να βγει, θα έβγαινε τις επόμενες μέρες. Ήταν μια επιστολή που εκφράζουμε μια δυσαρέσκεια για κάποια θέματα. Κανείς από μας δεν έχει γυρίσει την πλάτη στην Εθνική. Μακάρι να έχω την υγειά μου να ξαναβρίσκομαι εκεί. Απλά έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις. Προσωπικά, βρεθήκαμε μαζί με τον κόουτς Ρικ Πιτίνο, τον οποίο εκτιμάμε. Όταν μάθαμε ότι θα είναι στην Εθνική χαρήκαμε. Έχουν γίνει κάποια πράγματα. Μακάρι να βρεθεί μια λύση και να δώσουμε το "παρών".

Σε ερώτηση για το αν εκτιμά πως ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν πρέπει να είναι και προπονητής του Παναθηναϊκού, απάντησε:

"Έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις παλαιότερα με κάποιες δηλώσεις του προέδρου. Όπως είχε γίνει κάποτε με έναν για εμένα μύθο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που όταν ήρθε στον Ολυμπιακό δεν συνέχισε για κάποιους λόγους. Δεν τα γνωρίζω πολύ καλά αυτά τα πράγματα. Μαζί με τον Κώστα βρεθήκαμε με τον κόουτς Πιτίνο, τον οποίο εκτιμάμε και όταν μάθαμε ότι θα είναι στην εθνική χαρήκαμε. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει κάποια πράγματα. Μακάρι να βρεθεί μία λύση και να καταφέρουμε να δώσουμε το παρών".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ