EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Να μας δοθεί άλλη μία ευκαιρία μαζί με τον Μπίλι"

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης ζήτησε "συγγνώμη" από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την φετινή πορεία στη EuroLeague και ευχήθηκε να δοθεί άλλη μία ευκαιρία στην ομάδα, μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την παρουσία του στην κανονική διάρκεια της EuroLeague με νίκη απέναντι στην Νταρουσάφακ. Έτσι, μπήκε ο επίλογος σε μία πορεία η οποία δεν ήταν αναμενόμενη. Κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αρχικά, κάνοντας τον απολογισμό του τελευταίου διαστήματος είπα: "Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να γίνει απολογισμός μιας αποτυχημένης χρονιάς. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Μέχρι τον Ιανουάριο ήμασταν καλά, μετά είχαμε προβλήματα. Πάντα σε ήττες σίγουρα κάποια προβλήματα και θέματα θα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλαμε. Κανείς δεν ήταν αυτός που θα ήθελε. Βάζω τον εαυτό μου πρώτο σε αυτό. Το πιο ειλικρινές που μπορούμε να πούμε είναι συγγνώμη στον κόσμο. Ευχαριστούμε για την στήριξη. Μια χρονιά τελείωσε άσχημα, αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Τα πράγματα είναι δύσκολα και αυτό που θέλω να πω είναι να ζητήσω συγγνώμη από όσους πίστεψαν την ομάδα. ".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για την κριτική που δέχονται οι ερυθρόλευκοι είπε: "Ο μοναδικός λόγος που θελήσαμε να απαντήσουμε είναι πως κάθε παίκτης μπορεί να δεχτεί κριτική. Έτσι είναι το μπάσκετ. Το να δεχτείς κριτική επειδή οι σχέσεις δεν είναι καλές δεν αρέσει σε κανένα. Και δεν είναι πραγματικότητα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά τα προβλήματα θα γίνονται μεγαλύτερα. Η πραγματικότητα είναι μία. Τα προβλήματα ήταν μόνο αγωνιστικά. Όταν μπαίνεις στο παρκέ αφήνεις τα πάντα στην άκρη και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Χάσαμε στις λεπτομερείς την πρόκριση και δεν την αξίζαμε. Ατομικά και ομαδικά δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε".

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν συμφωνεί με το γεγονός ότι τα παράθυρα των προκριματικών στοίχισαν σημαντικά στον Ολυμπιακό τόνισε: "Όταν τα πράγματα τελειώνουν έτσι θα ψάξεις να βρεις τρόπους για να δεις τι απέτυχε. Τα παράθυρα μας κόστισαν έναν κομβικό παίκτη, τον Στρέλνιεκς. Στα πιο κρίσιμα σημεία δεν ήμασταν πλήρεις. Αυτό που μένει είναι το πώς τελειώνεις και η εικόνα στο τέλος. Και η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα".

Για το μέλλον το δικό του, αλλά και της ομάδας είπε: "Εμένα είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Το όνειρό μου πάντα ήταν να κερδίσω ένα τίτλο και να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Όποιος κι αν είναι ο ρόλος μου το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Είχα κάνει καλή προετοιμασία. Δεν έχασα κανένα παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο δίμηνο δεν ήμουν όπως θα έπρεπε και αυτό με βαραίνει πολύ. Πάντα μετά από ήττες και νίκες κάνω αυτοκριτική και κοιτάω να γίνομαι όσο καλύτερο γίνεται. Έχω πράγματα ακόμα να δώσω πιστεύω.

Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να πω για την ομάδα. Θέλω να παρουσιαστούμε καλύτεροι και ο καθένας να βοηθήσει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί με τον σωστό ρόλο. Να είμαστε όλοι μαζί. Να μας δοθεί άλλη μία ευκαιρία μαζί με τον Μπίλι και τα άλλα παιδιά και να είμαστε άλλη μια χρονιά παρέα, να πλαισιωθούν τα πράγματα όπως πρέπει και να παλέψουμε για το καλύτερο όπως το κρίνει η διοίκηση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ