EUROLEAGUE

Σπανούλης: Οι 31 πόντοι στη Ζενίτ η καλύτερη επίδοση στην EuroLeague σε σαραντάλεπτο

EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εντυπωσιακός στη Sibur Arena, με τους 31 πόντους που πέτυχε να αποτελούν την καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε αγώνα που κρίθηκε στο σαραντάλεπτο και δεύτερη συνολικά.

Εδώ και περίπου ένα μήνα, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της EuroLeague. Πέραν αυτού όμως, παραμένει αξιόπιστος, αποτελεσματικός κι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Κι ας είναι 37 ετών και μερικών μηνών.

Στη Sibur Arena, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έδειξε πως παραμένει σε θέση να κάνει σμπαράλια οποιαδήποτε άμυνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η Ζενίτ τον "ένιωσε" για τα καλά στα 32'25'' που βρέθηκε στο παρκέ, δεδομένου ότι τον είδε να σημειώνει 31 πόντους με 5/5 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 6/9 βολές -είχε ακόμη 7 ασίστ.

Το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου 2020, ο "Kill Bill" σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε επίπεδο σκοραρίσματος. Πίσω μόνο από την 34άρα που έβαλε στη Νεπτούνας στις 31 Οκτωβρίου 2014, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία της καριέρας του στην EuroLeague. Εκείνο το παιχνίδι βέβαια κρίθηκε στην παράταση (είχε 28 πόντους στην κανονική διάρκεια), εν αντιθέσει με το αποψινό που τελείωσε στο σαραντάλεπτο. Τότε, επί λιθουανικού εδάφους, είχε πάρει 21 σουτ (έναντι 12 του αγώνα στην Αγία Πετρούπολη), έχοντας 5/10 δίποντα και 6/11 τρίποντα, μαζί με 6/10 βολές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ