EUROLEAGUE

Συρίγος για Ολυμπιακό: "Η Εφές τού υπενθύμισε πόσο απέχει από την 1η βαθμίδα"

Συρίγος για Ολυμπιακό: "Η Εφές τού υπενθύμισε πόσο απέχει από την 1η βαθμίδα"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές, τονίζοντας ότι ήταν ένα διδακτικό παιχνίδι, αφού υπενθύμισε στους "ερυθρόλευκους" πόσο απέχουν από την ελίτ.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές, αλλά δεν είχε αντίδοτο για τον Σέιν Λάρκιν, γνωρίζοντας την ήττα (91-79) στην Τουρκία. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103,3 την ήττα των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας ότι η τουρκική ομάδα πρακτικά υπενθύμισε στον Ολυμπιακό πόσο απέχει από την πρώτη βαθμίδα της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Συρίγος τόνισε στο αρχικό του σχόλιο: " Ήταν ένα διδακτικό παιχνίδι, για το πού στέκεται ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, την ώρα που πολλοί - και δικαίως - πίστευαν ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό και έχει προοπτική, πράγματα που ισχύουν. Η Εφές υπενθύμισε ποια είναι η απόσταση που χωρίζει τον Ολυμπιακό από την πρώτη βαθμίδα της EuroLeague, στην οποία άνηκε μέχρι πριν δύο χρόνια, αλλά τώρα η προσπάθειά του ξεκινάει από την βάση ότι υπάρχει ξεκάθαρη απόσταση να καλύψει.

Αυτή η απόσταση είναι μεγάλη και μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει δείξει αντανακλαστικά, αλλά η μεγάλη εικόνα είναι ότι η Εφές παίζει με θαυμαστή άνεση , αυτοκυριαρχία και μία σιγουριά που σε καθηλώνει. Μία ομάδα που στηρίζεται στο ομαδικό ταλέντο, αλλά η ομαδικότητά της συγκρίνεται μόνο με τις κορυφαίες του είδους".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ