EUROLEAGUE

ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για το πένθος του Κώστα Σλούκα

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο πλευρό του Κώστα Σλούκα στέκεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που με ένα tweet συλλυπήθηκε τον διεθνή πόιντ γκαρντ που έχασε σήμερα τον πατέρα του, Ιωάννη. Συλλυπητήρια από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Λίγα λεπτά μετά την είδηση πως ο Ιωάννης Σλούκας "έφυγε" μετά από ανακοπή καρδιάς και μεγάλη μάχη με τον καρκίνο , η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε και μέσω Twitter τα συλληπητήριά της στον Κώστα Σλούκα με τον οποίο υπήρχε ούτως ή άλλως καθημερινή επαφή το τελευταίο διάστημα.

" Όλα τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Κώστα Σλούκα, τη μητέρα του και την αδερφή του για το χαμό του αγαπημένου τους πατέρα και συζύγου, Ιωάννη. Η σκέψη μας είναι μαζί τους. Καλό ταξίδι" αναφέρεται στο tweet των ερυθρόλευκων, που θεωρούν παιδί τους τον διεθνή πόιντ γκαρντ.

Ανακοίνωση υπήρξε και από μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα: " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Αναστασία και στον Κώστα Σλούκα για την απώλεια του πατέρα τους, Ιωάννη. Κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους".

Τα συλλυπητήριά της στον Κώστα Σλούκα και την αδερφή του, Αναστασία, για την απώλεια του πατέρα του, έστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ: "Η οικογένεια της AEK B.C. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς το διεθνή γκαρντ, Κώστα Σλούκα, και την αδερφή του, Αναστασία, για το χαμό του πολυαγαπημένου τους πατέρα".





TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ