EUROLEAGUE

Χάινς για Νταή: "Ο Ολυμπιακός έχασε έναν σπουδαίο άνδρα"

Χάινς για Νταή: "Ο Ολυμπιακός έχασε έναν σπουδαίο άνδρα"
EUROKINISSI

Σοκαρισμένοι στην είδηση του θανάτου του Αντώνη Νταή, δηλώνουν πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Τα συγκινητικά λόγια του Κάιλ Χάινς και του Γιώργου Μπόγρη για τον "σπουδαίο άνδρα".

Η είδηση του θανάτου του Αντώνη Νταή βύθισε στην θλίψη την οικογένεια του Ολυμπιακού, με πρώην παίκτες των ερυθρολεύκων να δηλώνουν σοκαρισμένοι στο άκουσμα της είδησης. Ο Κάιλ Χάινς, ο Γιώργος Μπόγρης και ο Τζαμόν Λούκας - Γκόρντον εξέφρασαν την θλίψη τους για τον χαμό του ασίσταντ μάνατζερ του Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγραψε χαρακτηριστικά πως "στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Η οικογένεια του Ολυμπιακού έχασε έναν σπουδαίο άνδρα", ενώ ο Γιώργος Μπόγρης ανέφερε: "Αντίο αδελφέ μου, εις το επανιδείν... Δεν έχω λόγια! Τεράστια απώλεια για όλους μας".

Ανακοίνωση για τον Αντώνη Νταή εξέδωσαν κι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού:

"Ο αδόκητος θάνατος του Αντώνη Νταή, σε ηλικία 56 ετών, βύθισε στη θλίψη, τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς. Χάσαμε έναν φίλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο, άοκνο εργάτη του Ολυμπιακού επί τρεις δεκαετίες, με ακέραιο χαρακτήρα. Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε συνεργαστεί με τον Αντώνη Νταή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.

Ο Ολυμπιακός υπήρξε η οικογένειά του, η μεγαλύτερη αγάπη του και του αφιέρωσε τη ζωή του. Του άρεσε να μένει πάντα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και να προσφέρει όπου χρειαζόταν κάθε φορά, ως βοηθός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος.

Ως Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι φίλε μας Αντώνη"





TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ