EUROLEAGUE

CBS Sports: "Ο Πιτίνο ενημέρωσε ότι του χρόνου επιστρέφει στο NCAA"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το CBS Sports αναφέρει πως ο Ρικ Πιτίνο ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πως μετά το πέρας της φετινής σεζόν, θα επιστρέψει στο NCAA για να κοουτσάρει στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες αφότου καταγράφηκε η συμφωνία του Ρικ Πιτίνο με το Αϊόνα, το CBS Sports αναφέρει πως ο 67χρονος τεχνικός ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το γεγονός πως μετά το πέρας της φετινής σεζόν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να κοουτσάρει ξανά στο NCAA.

Ο Ματ Νόρλαντερ του CBS Sports αναφέρει χαρακτηριστικά πως "ο Ρικ Πιτίνο είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι επιστρέφει στο κολεγιακό μπάσκετ, αλλά θα τελειώσει πρώτα τη σεζόν στην EuroLeague, εφόσον αυτή συνεχιστεί. Το πρωτάθλημα διεκόπη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, κι ο Ρικ Πιτίνο είναι αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ. Η θέση που άνοιξε στο Αϊόνα έχει συνδεθεί με τον Ρικ Πιτίνο, αλλά έχω ακούσει επίσης από πηγές πως το Γκραντ Κάνιον θα μπορούσε να απασχολήσει, γιατί μπορεί να πληρώσει πολύ περισσότερα από το Αϊόνα".

Λίγα λεπτά μετά τα συγκεκριμένα τιτιβίσματα, ο Ρικ Πιτίνο έκανε δικό του αναφέροντας πως "ελπίζω να τελειώσουμε τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Θα κρατάω ως θησαυρό για το υπόλοιπο της ζωής μου το γεγονός πως κοουτσάρω τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να βρούμε ένα εμβόλιο και μια θεραπεία γι αυτό σύντομα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ