Το CAS επέστρεψε τη διαμάχη Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στον Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague και εκείνος αθώωσε τους πράσινους κρίνοντας πως δεν έχουν εμπλοκή σε όσα τους κατηγόρησαν οι Πειραιώτες.

Απορρίφθηκε για δεύτερη φορα από τον Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague η καταγγελία του Ολυμπιακού σχετικά με το ντέρμπι της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ΟΑΚΑ, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αθωώνεται. Κρίθηκε πως δεν υπήρξε εμπλοκή της σε μια υπόθεση που σήκωσε πολλή συζήτηση τους τελευταίους μήνες και βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες.

ADVERTISING

Οι Πειραιώτες είχαν υποστηρίξει πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατηγόρησαν τους διαιτητές για δωροδοκία, ενώ οι πράσινοι προχώρησαν σε καταγγελία λέγοντας πως υπήρξε συκοφαντική δυσφήμηση από τους αντιπάλους τους. Η υπόθεση επέστρεψε στον Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague από το CAS στο οποίο είχε προσφύγει ο Ολυμπιακός, με εκείνον να αποφαίνεται πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή του Παναθηναϊκού στη διάρκεια ή μετά από το τέλος εκείνης της αναμέτρησης.

ADVERTISING

Στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της EuroLeague αναφέρεται πως η συμπληρωματική κατάθεση που έγινε και χρησιμοποιήθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν άνευ ουσίας, με αποτέλεσμα να κλείσει εκ νέου μια υπόθεση που συζητήθηκε για πολλούς μήνες, είχε πολλά επεισόδια και ουδείς γνωρίζει αν έφτασε στο φινάλε της.