EUROLEAGUE

Φρεντέτ: "Έπιασα μπάλα μπάσκετ 2 ετών, στα 5 έβαλα το πρώτο τρίποντο"

EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζίμερ Φρεντέτ κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση πότε έπαιξε για πρώτη φορά μπάσκετ, απαντώντας ότι δύο χρονών έπαιζε ήδη και στα πέντε ευστόχησε σε τρίποντο.

Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο ήταν πάντα ο Τζίμερ Φρεντέτ, αυτό είναι σκόρερ. Από νεαρή ηλικία είχε δείξει ότι διατηρεί εξαιρετική επαφή με το καλάθι, με τον ίδιο να μοιράζεται μία ωραία ιστορία με τον κόσμο.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κλήθηκε μαζί με άλλους παίκτες της EuroLeague να απαντήσει στην ερώτηση της ELPA (Ένωση παικτών EuroLeague) " πότε πιάσατε για πρώτη φορά μία μπάλα στα χέρια", με την απάντησή του να έχει πολύ ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο Φρεντέτ είπε: "Ήμουν πολύ μικρός, 2-3 ετών όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά να ντριμπλάρω μια μπαλα. Ο αδερφός μου ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερος και η αδελφή εννέα χρόνια μεγαλύτερη, οπότε ήμουν πολύ νεότερος.

Ήθελα να κάνω κι εγώ ό,τι έκαναν κι αυτοί. Ο αδελφός μου αγαπούσε πολύ το μπάσκετ κι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού μας κι ήθελα να παίζω κι εγώ μαζί του και με τους φίλους του. Ευστόχησα στο πρώτο μου τρίποντο όταν ήμουν πέντε ετών, οπότε απλώς προσπαθούσα να κάνω ό,τι και ο αδελφός μου από μικρή ηλικία".

Δείτε το VIDEO, με τον Φρεντέτ να μιλάει δεύτερος:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ