EUROLEAGUE

Γιώργος Συρίγος για το Φενέρ - Παναθηναϊκός: "Κάποια στιγμή δεν ήξερε τι έκανε στο γήπεδο"

Γιώργος Συρίγος για το Φενέρ - Παναθηναϊκός: "Κάποια στιγμή δεν ήξερε τι έκανε στο γήπεδο"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε, υπογραμμίζοντας την μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων (AUDIO).

Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι, άλλη μία ήττα για τον Παναθηναϊκό ... Οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν άλλη μία εκτός έδρας ήττα, την 9η στη σειρά και την δέκατη συνολικά επί συνόλου 11 αγώνων μακριά από το ΟΑΚΑ στην φετινή EuroLeague.

Τι έφταιξε αυτή τη φορά; " Το να λες ότι θέλω υπέρβαση στην έδρα της Φενέρ από τη μία σου θυμίζει που βρίσκεσαι και από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι ότι η απόσταση είναι χαωτική. Κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν ήξερε τι έκανε στο γήπεδο. Έχουν γίνει κωμικοτραγικά πράγματα" είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Συρίγος στο σχόλιο που έκανε αναφορικά με την αναμέτρηση, ενώ χαρακτήρισε επίσης τον Ιαν Βουγιούκα " παράδειγμα" για τους υπόλοιπους, πρωτίστως για τη νοοτροπία με την οποία αγωνίζεται.

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ