EUROLEAGUE

"Η φήμη λέει πως ο Ρικ Πιτίνο έκλεισε στο Αϊόνα"

"Η φήμη λέει πως ο Ρικ Πιτίνο έκλεισε στο Αϊόνα"

Πρώην προπονητής του Νορθ Καρολάινα έγραψε στο Twitter πως ο Ρικ Πιτίνο συμφώνησε με το Πανεπιστήμιο Αϊόνα, για να γυρίσει στις ΗΠΑ μετά από τρία χρόνια.

Η φήμη πως το όνομα του Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στη λίστα του Αϊόνα , έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες στις ΗΠΑ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει επιστρέψει στο Μαϊάμι , καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα και η EuroLeague έχουν διακοπεί εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού και φαίνεται πως κάποιοι γνωρίζουν ήδη πως εχει συμφωνήσει με το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για να γυρίσει στο NCAA τρία χρόνια μετά από την αποχώρησή του από το Λούιβιλ.

" Η φήμη λέει πως ο Ρικ Πιτίνο συμφώνησε με το Αϊόνα" έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ματ Ντόχερτι, ένας πρώην προπονητής που στην καριέρα του εργάστηκε κατά σειρά στο Ντέιβιντσον, το Κάνσας, το Νοτρ Ντέιμ, το Νορθ Καρολάινα, το Φλόριντα Ατλάντικ και το Σάουθ Μέθοντιστ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο άλλο δημοσίευμα που να αναφέρει συμφωνία του Πιτίνο με το Αϊόνα, οπότε μένει να δούμε αν ο Ντόχερτι γνωρίζει όντως κάτι περισσότερο ή αν απλώς βιάστηκε να μοιραστεί την πληροφορία που είχε.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ