EUROLEAGUE

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Απολογούμαστε σε όποιον ένιωσε προσβεβλημένος"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Απολογούμαστε σε όποιον ένιωσε προσβεβλημένος"

Γραπτή δήλωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους του μπάσκετ για τις επαφές που έχει με την EuroLeague έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της EuroLeague βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι παράγοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσωπικά, ώστε όσα έγιναν στη διάρκεια της σεζόν 2018/19 να μην επαναληφθούν την ερχόμενη περίοδο και οι σχέσεις των δύο πλευρών να εξομαλυνθούν προς όφελος του αθλήματος. Γι' αυτόν τον λόγο, το αφεντικό της ομάδας προχώρησε σε γραπτή δήλωση ώστε να ενημερώσει τους φίλους των πρασίνων και του μπάσκετ γενικότερα για όσα γίνονται λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της περιόδου.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

" Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει. Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ. Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η EuroLeague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ