EUROLEAGUE

Μπατίστ: "Το 2007 κανείς δεν μπορούσε να μας σταματήσει"

Μπατίστ: "Το 2007 κανείς δεν μπορούσε να μας σταματήσει"
EUROKINISSI

Ο Μάικ Μπατίστ ήταν καλεσμένος στο podcast του Τζο Αρλάουκας για την EuroLeague, μιλώντας για την ανάγκη που είχε να... εισπράξει αγάπη όταν έπαιζε, αλλά και για το 2006/07, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος.

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε στο podcast της EuroLeague, που παρουσιάζει ο Τζο Αρλάουκας. Ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού, ένας εκ των κορυφαίων σέντερ στην ιστορία της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του και την ανάγκη που είχε να εισπράξει αγάπη όταν αγωνιζόταν στο εξωτερικό, προκειμένου να μπορέσει να αποδώσει και νιώθει άνετα. Κάτι το οποίο φυσικά έγινε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2012 και το 2013/14, όταν κι έριξε τους τίτλους τέλους της καριέρας του.

"Όταν γενικά λαμβάνεις αγάπη, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος ή ηλικίας, τότε αυτή η αγάπη ανταποδίδεται. Εγώ απλά περίμενα να βρω το σωστό μέρος, όπου θα με αποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες, για να δώσω πίσω την ίδια αγάπη" ανέφερε αρχικά, πριν σταθεί στην αντιπαλότητα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: "Όταν αυτές οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, είναι η ευρωπαϊκή κυριαρχία στα καλύτερά της. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες δεν είχαν τέτοιου είδους προκλήσεις, κι εμείς την είχαμε κάθε χρόνο γιατί ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ήταν ένας ιστορικός σύλλογος με παράδοση στο άθλημα".

Τέλος αναφορικά με την καλύτερη σεζόν του στο τριφύλλι, αυτή του Triple Crown το 2006/07, τόνισε πως "κανείς δεν μπορούσε να μας σταματήσει. Εκείνη η χρονιά, το 2007, ήταν μαγική για εμάς. Παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο από την αρχή ως το τέλος, μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Όταν κοιτάζεις, πολλές ομάδες στην Ευρώπη ή το ΝΒΑ, δεν το καταφέρνουν αυτό".

Ο Μάικ Μπατίστ ήταν μεταξύ αυτών που μίλησαν στο Sport24.gr στο μεγάλο αφιέρωμα για την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ