EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Με Πιτίνο απ' την αρχή ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final Four"

Μπουρούσης: "Με Πιτίνο απ' την αρχή ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final Four"

Ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε ότι αν ο Ρικ Πιτίνο βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού από το ξεκίνημα της σεζόν τότε οι "πράσινοι" θα είχαν προκριθεί στο Final Four.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν έχει γνωρίσει τον Ρικ Πιτίνο. Βλέποντας ωστόσο την εικόνα του Παναθηναϊκού από τότε που ο 66χρονος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν ξεκάθαρος: Αν ο Πιτίνο βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από την αρχή της σεζόν, τότε οι "πράσινοι" θα είχαν προκριθεί στο Final Four.

Αυτό δήλωσε στην εκπομπή "Super EuroLeague" της Nova όπου φιλοξενήθηκε, δηλώνοντας σχετικά: " Αν ο Πιτίνο βρισκόταν από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final Four. Το έδειξε αυτό στους τέσσερις μήνες που ήταν στην ομάδα. Φαίνεται σκληρός, είναι έξυπνος, είναι και καλός διαχειριστής. Δεν τον έχω γνωρίσει, δεν έχω μιλήσει με κανέναν απλώς λέω αυτό που βλέπω".

Ακολούθως ο διεθνής σέντερ δήλωσε σχετικά με την σειρά του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ: " Είναι λίγο άδικο το 3-0. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το Game 1 και θα βλέπαμε διαφορετική σειρά. Στο τρίτο ματς που έχασε ήταν πάλι κοντά στο σκορ... Δυο πικ-εν-ρολ, μια άμυνα... Δυστυχώς, όταν πάει το παιχνίδι εκεί, κοντά στο σκορ, θα κερδίσει ο πιο τυχερός και ο πιο συγκεντρωμένος.

Η Ρεάλ θα αγχωνόταν αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε το πρώτο ματς. Επίσης ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με διαφορετικό αέρα, δεν θα είχε άγχος στο δεύτερο παιχνίδι και μπορεί να του έβγαινε θετικά. Έτσι θα ήταν εντελώς διαφορετικό στο ΟΑΚΑ... Έκανε τρομερό comeback ο Παναθηναϊκός, δείχνει ότι μπορεί αλλά λείπει η λεπτομέρεια".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ