EUROLEAGUE

Ντεσόν Τόμας: "Ευχαριστώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της Άλβαρκ Τόκιο, αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά από δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό, ο Ντεσόν Τόμας μετακόμισε κι επίσημα στο Τόκιο. Ο 29χρονος φόργουορντ ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/8) από την Άλβαρκ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο.

Ο Τόμας με κοινοποίησή του στα social media έστειλε το δικό του αποχαιρετηστήριο μήνυμα προς τους φίλους των πρασίνων μέσω του λογαριασμού του στο Instagram: "Να είσαι περιτριγυρισμένος με θετική ενέργεια, να πιστεύεις στον εαυτό σου, να αναγνωρίζεις την εξέλιξή του. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους. Ευχαριστώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού για την αγάπη και την στήριξή τους. Ήταν δύο απίστευτα χρόνια με ανάπτυξη και πάθος. Μέχρι να συναντηθουμε ξανά. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι μου στο Τόκιο".

Ο Τόμας είχε 13.9 πόντους από 57% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 78% στις βολές, 4.4 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και 13.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:55 συμμετοχής σε 28 αγώνες της EuroLeague την περασμένη περίοδο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ